Libnet.ro
UNICEF

16:15

Zeci de tari primesc un ajutor de 1 miliard de dolari din partea Chinei, pentru vaccinul anti-coronavirus. Statele care beneficiaza de imprumut

B1 B1,
Zeci de tari primesc un ajutor de 1 miliard de dolari din partea Chinei, pentru vaccinul anti-coronavirus. Statele care beneficiaza de imprumut

China va oferi un imprumut de 1 miliard de dolari catre tarile din America Latina si Caraibe, pentru a le facilita accesul la vaccinul anti-coronavirus, noteaza CNN. Ministrul de Externe al Chinei, Wanh Yi,. continuă pe B1

Anunt oficial din partea AFI Europe. Sute de bucuresteni vor beneficia de asta

AFI Europe Romania a terminat dezvoltarea fazei I a AFI City, primul proiect rezidential al companiei pe piata locala. Astfel, AFI City este primul proiect rezidential care este de amploare al companiei in Romania, situat in sectorul 1 al Capitalei, langa statia de metrou Laminorului. Anunt oficial din partea AFI Europe Aceasta investitie pentru prima .

Amenda de 40.000 de lei pentru Nasul TV! Motivul care a atras sanctiunea usturatoare din partea CNA

Serialul Nasul a mai avut un episod. A fost amenda de 40. 000 de lei pentru Nasul TV. CNA a sanctionat iar emisiunea lui Radu Moraru. de mentionat este ca e a sasea sanctiune in ultimele doua luni si jumatate, iar bilantul este unul record, de 95. 000 de lei. Amenda de 40. 000 de lei pentru Nasul .

Ce pensie are fostul premier al Romaniei, Petre Roman. Suma pe care o incaseaza, la 74 de ani, din partea statului

Odata cu inceputurile democratiei in Romania, debuta si cariera politica a lui Petre Roman, una plina de controverse, la fel ca viata sa personala. El a fost primul premier postdecembrist, ocupand, de-a lungul vremii, numeroase functii. Ajuns la varsta de 74 de ani, Petre Roman are o conditie fizica buna si o pensie si mai .

Robert Negoita: Nu ma mai regasesc in PSD de patru ani. O dovada de seriozitate din partea dumnealor ar fi sa ma excluda din partid (VIDEO)

Robert Negoita, primarul Sectorului 3 al Capitalei, a explicat ca vine dupa patru ani in care nu se mai regaseste deloc in PSD si este de parere ca o dovada de seriozitate din partea.

Decizie soc din partea Bisericii Ortodoxe Romane, in plina pandemie de COVID-19. Cum vor fi impartasiti credinciosii

Biserica Ortodoxa Romana a transmis un comunicat in care anunta ca toate Bisericile Ortodoxe autocefale raman fidele traditiei liturgice ortodoxe de impartasire. Anuntul vine in contextul in care tara noastra se confrunta cu o crestere exploziva a numarului de cazuri, fiind inregistrate in ultimele 24 de ore 994 de cazuri noi. Decizia luata de BOR .

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )