Libnet.ro
UNICEF

18:15

Vestea care a socat Marea Britanie: A murit! Ce s-a descoperit dupa cateva ore insa

Antena3 Antena3,
Vestea care a socat Marea Britanie: A murit! Ce s-a descoperit dupa cateva ore insa

O veste a facut valuri in Marea Britanie, dupa ce vedeta unui show extrem de popular in Regat a fost declarata moarta. Rebekah Shelton, vedeta in show-ul Big Brother - a fost declarata moarta. continuă pe Antena3

Motivul pentru care Donald Trump si-a anulat vizita oficiala din Marea Britanie

Donald Trump si-a anulat vizita din Marea Britanie, motivand ca nu a fost niciodata un mare fan a noii ambasade SUA din Londra la deschiderea careia trebuia sa participe. Presedintele american ar fi trebui.

UE vrea ca cetatenii sai sa isi pastreze drepturile de rezidenta in Marea Britanie dupa Brexit

Uniunea Europeana vrea ca cetatenii sai sa pastreze drepturile de rezidenta in Marea Britanie dupa iesirea acestei tari din UE, in perioada de tranzitie, au spus astazi ambasatorii celor 27 de state membre la Bruxelles, pozitie care i-ar putea deranja pe sustinatorii Brexit, transmite Reuters.

O femeie a fost arestata pe un aeroport din Marea Britanie, fiind suspectata de pregatirea unor acte teroriste

O femeie de 27 de ani, din Marea Britanie, a fost arestata pe aeroportul Heathrow, dupa un zbor din Etiopia. Femaia este suspectata ca ar fi pregatit acte de terorism. A fost arestata si urmeaza sa fie.

Politista concediata dupa ce a jignit doua romance in Marea Britanie

Considerata candva o eroina, o politista din Marea Britanie a fost concediata dupa ce postat remarci rasiste la adresa romilor din Regat. Jeanette Cadden a primit in 2015 o medalie de merit dupa ce .

Marea Britanie: Theresa May isi remaniaza guvernul dar pastreaza greii

Premierul britanic Theresa May a inceput luni sa-si remanieze guvernul, afectat de mai multe scandaluri, pentru a-i da un suflu nou inainte de urmatoarea faza a negocierilor Brexit cu Bruxelles-ul. In prima faza, multi grei din guvern au fost crutati: ministrul de Finante Philip Hammond, ministrul de Externe Boris Johnson, ministrul pentru Brexit David Davis si ministrul de Interne Amber Rudd au fost reconfirmati in functiile lor, scrie Rador care citeaza La Libre.

Marea Britanie trebuie sa-si clarifice relatia post-Brexit cu partenerii comerciali

Premierul Olandei, Mark Rutte, le-a cerut astazi autoritatilor britanice sa clarifice tipul de relatii pe care le vor avea in viitor cu principalii parteneri comerciali, dupa parasirea Uniunii Europene Brexit), conform Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )