Libnet.ro
UNICEF

09:30

LITORALUL PENTRU TOTI 2019: Care sunt hotelurile unde se pot caza cei ce vor o vacanta mai ieftina la mare

Antena3 Antena3,
LITORALUL PENTRU TOTI 2019: Care sunt hotelurile unde se pot caza cei ce vor o vacanta mai ieftina la mare

Editia de toamna a programului Litoralul pentru toti a demarat duminica si tine toata luna septembrie. in cadrul programului, cei interesati de o vacanta la mare in extrasezon se pot caza in hoteluri. continuă pe Antena3

Litoralul pentru toti incepe astazi. Turistii se pot caza platind intre 50 si 140 de lei pe zi

O noua editie a Programului Litoralul pentru toti, prin care turistii beneficiaza de cazare la mare cu tarife intre 50 si 140 de leizi, se va derula in perioada 1 - 30 septembrie, informeaza Federatia.

incepe Litoralul pentru toti, cu preturi care pornesc de la 50 de lei pe zi

O noua editie a programului Litoralul pentru toti incepe azi, cu preturi de la 50 la 140 de lei pe zi, iar biletele se pot cumpara si cu vouchere de vacanta. 49 de hoteluri s-au inscris in program. FPTR sustine ca multe hoteluri refuza rezervarile in septembrie din cauza lipsei de angajati, relateaza Mediafax.

Incepe programul Litoralul pentru toti: reduceri de pana la 70% in aproape 50 de hoteluri

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc a lansat programul Litoralul pentru toti. Incepand cu 1 septembrie si pana pe 30 septembrie, turistii beneficiaza de preturi la cazare cuprinse intre 50 de lei si 140 de lei pe zi. Sejururile pot.

O noua editie a programului Litoralul pentru toti demareaza duminica. Tarife cu 70% mai mici decat in varf de sezon

O noua editie a programului Litoralul pentru toti demareaza duminica, 1 septembrie. Turistii beneficiaza de cazare la mare platind intre 50 si 140 de lei pe zi incepand cu 1 septembrie pana in 30 septembrie, transmite Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR).

Insotitorii de zbor se destainuie. Care sunt cele mai surprinzatoare aspecte ale acestei meserii

Fiecare loc de munca vine cu surprizele sale, iar in meseria de insotitor de zbor lucruri stau tot la fel. Iata care sunt cele mai suprinzatoare aspecte pe care le-au observat mai multi angajati ai catorva companii aeriene.

Cod Rutier 2019. Care este cea mai mare amenda pe care o poate primi un sofer in Romania

Cea mai mare amenda pe care o poate primi un sofer in Romania, conform noilor norme din Codul rutier, este de 14. 500 de lei si se aplica doar persoanelor juridice. Pentru toate celelalte categorii de soferi, amenda maxima pe care o pot primi este de 2. 900 de lei. Cod Rutier 2019. Cea mai mare amenda .

Litoralul pentru toti in vara indiana, noul sezon cu vreme buna. Tarifele sunt aceleasi de sapte ani, desi costurile utilitatilor s-au dublat

Sezonul estival se prelungeste la Marea Neagra printr-o vara indiana cu vreme calda, soare bland si apa marii numai buna de scaldat, limpede si curata, care face ca venirea toamnei sa nu fie simtita.

Business report: Executia la 7 luni: Deficitul a scazut, cifrele din spatele executiei din iulie continua sa arate prost; Anuntul care poate ingropa Huawei: Mate 30 ar putea fi lansat fara aplicatiile Play Store si Google

Cum fug nemtii de recesiune: Vor sa faca o revolutie fiscala pentru IMM-urile lor, faimoasele Mittelstanduri. Guvernul german vrea sa plafoneze povara fiscala a unei companii la 25%. Lantul Burger King revine pe piata din Romania. Cauta angajati, ce salarii oferar. Dezvoltatorul de restaurante AmRest va deschide, la finalul lunii septembrie.

HOROSCOP 1 septembrie 2019. Berbecii sunt atinsi de ingerul iubirii, Gemenii sunt extrem de ocupati

Iata horoscopul zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, DUMINICA 1 septembrie 2019; ingerii iubirii sunt intotdeauna aproape si iti pot arata simbolic dragostea, aprecierea si suportul.

HOROSCOP SEPTEMBRIE. Racii castiga bani, Varsatorii au o luna in care sunt condusi de egou

Horoscopul general al lunii SEPTEMBRIE 2019 a sosit si anunta o luna de toamna ce incepe in forta la doar doua zile dupa Luna Noua Neagra in Fecioara ce seteaza tonul pentru primele doua.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )