Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vestea momentului pentru romani: se fac angajari masive pe bani buni. Compania surpriza care asteapta candidati

Playtech Playtech,
Vestea momentului pentru romani: se fac angajari masive pe bani buni. Compania surpriza care asteapta candidati

O noua fabrica se deschide in Romania. Cu aceasta ocazie, va face angajari. Mai exact, se vor crea 800 de locuri de munca. 800 de noi locuri de munca sunt create cu ocazia deschiderii unei. continuă pe Playtech

Pensii 2021. Vestea momentului pentru milioane de pensionari. Noua lege data azi: ce se intampla cu banii

Un nou an, un nou Guvern, noi legi, asa am putea rezuma pe scurt actuala situatie. Daca vorbim de pensii 2021, cu atat mai mult situatia se complica, avand in vedere informatiile. Ultimul anunt facut de noul ministru, Raluca Turcan, pune pe jar Parlamentul. in acelasi timp ridica mari semne de intrebare din partea celor .

Se simte direct la factura Digi: anuntul momentului pentru romani

Daca esti in cautarea unei super oferte de la Digi |RCS-RDS, ai nimerit bine. Chiar e una disponibila acum de care poti profita. Cel mai des grupul Digi |RCS-RDS s-a remarcat prin preturile.

Amenzi mai mari pentru romani. Legea schimbata: ce a decis Guvernul chiar astazi

O noua hotarare s-a adoptat astazi, 27 ianuarie 2021, in sedinta de Guvern. Potrivit noii modificari, Guvernul condus de Florin Citu a hotarat majorarea unor amenzi. Ce romani sunt vizati de aceasta lege? Amenzi mai mari pentru acesti romani Mai exact, potrivit Ministerului Agriculturii, in sedinta de Guvern de astazi a fost adoptata o noua .

Vestea buna pentru milioane de romani: nu mai spera nimeni sa se intample asta cu alocatiile

De peste un an de zile, exista un conflict intre putere si opozitie pe marginea majorarii alocatiilor pentru copiii romani. Acum, lucrurile sunt clare. in teorie, exista o lege care obliga.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )