Libnet.ro
UNICEF

18:00

Amenzi mai mari pentru romani. Legea schimbata: ce a decis Guvernul chiar astazi

Playtech Playtech,
Amenzi mai mari pentru romani. Legea schimbata: ce a decis Guvernul chiar astazi

O noua hotarare s-a adoptat astazi, 27 ianuarie 2021, in sedinta de Guvern. Potrivit noii modificari, Guvernul condus de Florin Citu a hotarat majorarea unor amenzi. Ce romani sunt vizati de aceasta lege? Amenzi mai mari pentru acesti romani Mai exact, potrivit Ministerului Agriculturii, in sedinta de Guvern de astazi a fost adoptata o noua . continuă pe Playtech

Capcanele liberalizarii. Atentie: cine te pacaleste cu preturi mai mari, de fapt, nu mai mici

Capcanele liberalizarii. Atentie: s-a aflat cine te pacaleste cu preturi mai mari, de fapt, nu mai mici. Ce trebuie sa faceti pentru a evita asta, cititi in articolul de mai jos. Abonatii carui furnizor au impresia ca platesc mai putin, insa nu este deloc asa. Care este motivul Capcanele liberalizarii pietei de energie sunt mai .

Naste peste o saptamana! Emotii mari pentru o vedeta din Romania: imi e destul de greu

Indragita cantareata urmeaza sa fie mama pentru a doua oara. Desi nu este pentru prima oara cand trece prin asta, se pare ca este mai stresata ca oricand. Naste peste o saptamana! Emotii mari pentru o vedeta din Romania Este vorba despre Olguta Berbec, care urmeaza sa nasca lunea viitoare pentru a doua oara. Se .

Raluca Turcan: Cele mai mari pensii speciale sunt in magistratura

Cele mai mari pensii speciale sunt in magistratura, a declarat miercuri seara, la TVR, ministrul Muncii, Raluca Turcan, care a precizat ca se incearca gasirea unei variante de miscorare a lor, care sa aiba si avizul Curtii Constitutionale.

Florin Citu: Pensiile anul acesta vor fi mai mari decat in 2020. Vom modifica legislatia, ca acestea sa fie bazate pe contributivitate

Premierul Florin Citu a declarat miercuri, la finalul sedintei de Guvern, ca pensiile anul acesta vor fi mai mari decat anul trecut. A mai precizat, de asemenea, ca legislatia in domeniu va suferi modificari,.

Motorola lanseaza in Romania telefonul Moto G9 Power care dispune de una dintre cele mai mari baterii din piata

Motorola a anuntat ca lanseaza pe plan local modelul Moto G9 Power care are una dintre cele mai mari baterii din piata, cu capacitate de 6. 000 mAh. Compania promite ca telefonul cu ecran de 6,8 inchi va avea o autonomie de 60 de ore intre incarcari. Pretul este de 900 de lei.

Traficul pe cele mai mari cinci aeroporturi din Romania a scazut cu pana la 70% din cauza pandemiei

Cele mai mari cinci aeroporturi din Romania - Otopeni, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Sibiu - au raportat un trafic de pasageri cu pana la 70% mai mic anul trecut fata de 2019, scrie Mediafax.

Politia olandeza l-a arestat pe presupusul sef al unuia dintre cele mai mari carteluri de droguri din lume

Politia olandeza l-a arestat pe presupusul sef al unuia dintre cele mai mari carteluri de droguri din lume, Tse Chi Lop, cetatean canadian originar din China, pe numele caruia Australia a emis un mandat, scrie BBC.

Alex Bodi a primit o vizita surpriza in vila sa de lux. A fost cel mai fericit pentru cateva ore

Alex Bodi a primit o vizita care l-a emotionat profund. Fostul sot al Biancai Dragusanu se afla in arest la domiciuliu. Cine a fost persoana care i-a adus zambetul pe bune, omului de afaceri? Aflat in arest la domiciliu, fostul sot al Biancai Dragusanu, Alex Bodi a primit o vizita care l-a emotionat profund. Barbatul .

Pensii 2021. Ce romani pot iesi la pensie cu 15 ani mai devreme. E oficial, legea a fost adoptata

Cand vine vorba de pensii 2021, apar tot mai multe modificari la Legea Pensiilor. in urma unei sesizari a Presedintelui Iohannis la Curtea Constitutionala, s-a decis un nou termen pentru angajatii din sistemul judiciar. Cu alte cuvinte, avocatii vor putea iesi mai devreme la pensie, termenul nou fiind cu 15 ani mai devreme. Pensii 2021, .

Premiera. Sase dintre cele mai mari avioane cargo din lume, filmate simultan in zbor VIDEO

Pentru a imbunatati abilitatile tinerelor echipaje ale avioanelor de transport militar An-124-100 Ruslan, ministerul Apararii din Rusia a organizat un zbor de antrenament la o altitudine de peste 4. 000 de metri. Sase aeronave gigant au fost filmate simultan in aer, o premiera.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )