Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vestea momentului pentru Telekom. Toti clientii trebuie sa afle asta

Playtech Playtech,
Vestea momentului pentru Telekom. Toti clientii trebuie sa afle asta

Grupul Telekom Romania anunta indicatori cheie de performanta in primul trimestru al anului 2020, incheiat la 31 martie 2020, dupa cum a raportat astazi Grupul OTE. Veniturie totale Telekom resimt efectele pandemiei COVID-19 Cu o crestere de la an la an a principalelor rapoarte financiare, compania a reusit sa imbunatateasca rezultatele in primul trimestru 2020, . continuă pe Playtech

Vestea momentului pentru Laura Codruta Kovesi. Umilinta totala pentru PSD

In luna mai Laura Codruta Kovesi castiga unul din cele mai importante procese din cariera sa, cel impotriva statului roman. Cazul a vizat inlaturarea reclamantei in functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie inainte de sfarsitul celui de-al doilea mandat, in urma criticilor sale asupra reformelor legislative din zona coruptiei. Ea a sustinut ca, de .

Cod rutier 2020. Se schimba varsta la care iti poti lua permisul. Toti soferii trebuie sa afle

Daca un proiect de modificare a Codului Rutier va intra in vigoare, varsta minima pentru anumite tipuri de permise auto ar putea fi scazuta. Se schimba varsta la care poti lua permisul. Ce trebuie sa stie toti soferii Un proiect de modificare a Codului Rutier, lansat in dezbatere publica de Ministerul de Interne, prin care .

Toti romanii trebuie sa afle asta. Ce se intampla din 15 august cu programul Noua Casa

Saptamana viitoare ar putea fi aprobate normele de aplicare pentru programul Noua casa de catre Guvern. in aceste conditii programul va putea incepe din 15 august a declarat Dumitru Nancu, directorul general al Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM FNGCIMM). Iata ce conditii noi sunt prevazute in acest program fata de Prima casa.

Kaufland, vestea momentului in Romania. Multi romani vor fi interesati

Romania este in plina criza economica, si cu toate astea companii mari anunta crearea de nopi locuri de munca, la nivel national. Un astfel de anunt a venit din partea retailer-ului german Kaufland. Kaufland creaza peste 1. 000 de noi locuri de munca Dupa ce a achizitionat noi spatii unde sa construiasca noi retele de magazine, .

FRF, decizie fara precedent. Ce se intampla cu Liga I. Vestea anului pentru Dinamo

S-a intamplat minunea asteptata de toti suporterii dinamovisti! Echipa lor de suflet a scapat de retrogradare, dupa ce Federatia Romana de Fotbal a decis sa majoreze numarul de echipe din Liga 1! Astfel, campionatul Romaniei va avea 16 echipe, fata de 14 cate are in prezent. Dinamo scapa de retrogradare, dupa ce FRF a decis .

Dacia i-a lasat muti de uimire. Toti romanii trebuie sa afle despre acest model. Se simte la buzunar

2020 a venit cu o criza in industria auto, dar inainte de pandemie Dacia a facut un anunt important. Vizeaza mai multe modele, dar cel mai important e cel compact. La inceputul anului, Dacia a.

Carrefour vine cu un anunt groaznic pentru toti clientii: metoda prin care pot fi inselati

Carrefour este unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de retail din Romania. Reprezentantii hipermarketului au venit cu o veste proasta pentru clienti: ar putea cadea victima unei inselaciuni care.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )