Libnet.ro
UNICEF

09:45

Vestea surpriza de la Carrefour pentru toti romanii: cumperi fara bani

Playtech Playtech,
Vestea surpriza de la Carrefour pentru toti romanii: cumperi fara bani

Carrefour Romania a facut cel mai indraznet demers pentru viitorul planetei. Lantul de hipermarketuri a anuntat o campanie deosebita care se deruleaza timp de o saptamana in magazinele. continuă pe Playtech

RAR, anunt oficial pentru toti romanii. Ce s-a intamplat in 2019 cu inscrierea masinilor electrice

RAR a facut un anunt important pentru romani in ceea ce priveste achizitia masinilor electrice. Reprezentantii institutiei au prezentat cateva cifre care ne arata ca pentru Romania.

Veste importanta pentru toti romanii. Ce se intampla cu pretul la gaze

Gazele de productie interna au ajuns sa coste cu 33% mai mult decat cele de import pe bursa, in luna iunie, potrivit datelor publicate de Bursa Romana de Marfuri si analizate. Astfel, in iunie, pretul.

Scandal erotic chiar si dupa ce Asia Express s-a terminat: Vedeta iubita de toti romanii a fost filmata goala in cada! (FOTO)

Ana Morodan este una dintre cele mai controversate personaje din cadrul competitiei Asia Express!. ISPITA A RAMAS FARA SUTIEN! DEZMAT TOTAL LA INSULA IUBIRII! CE DECIZIE A LUAT ANTENA 1 FOTO) Aceasta.

Telefoane ieftine de la Samsung pentru care romanii nu trebuie sa faca credit

Samsung are telefoane de top extraordinare, dar s-ar putea sa nu intre in bugetul tau. Ce faci atunci? Ei bine, ai nevoie de modele mai ieftine, dar bune. Asa ca am facut o lista pentru tine.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )