Libnet.ro
UNICEF

22:00

Veste importanta pentru toti romanii. Ce se intampla cu pretul la gaze

Antena3 Antena3,
Veste importanta pentru toti romanii. Ce se intampla cu pretul la gaze

Gazele de productie interna au ajuns sa coste cu 33% mai mult decat cele de import pe bursa, in luna iunie, potrivit datelor publicate de Bursa Romana de Marfuri si analizate. Astfel, in iunie, pretul. continuă pe Antena3

Schimbare importanta pentru toti romanii care locuiesc la bloc

Schimbare legislativa majora pentru administratorii de bloc. Anul trecut au intrat in vigoare noi reglementari care vizeaza modul de functionare a asociatiilor de proprietari, respectiv Legea.

Veste bomba pentru toti pensionarii romani: Ce se intampla cu banii acestora din aceasta luna... Vezi daca esti pe lista!

Veste neasteptata pentru pensionarii cu venituri mici! Noua Lege a Pensiilor prevede ca pensionarii care au o pensie mai mica de 600 de lei sa primeasca si o indemnizatie sociala, anunta.

Veste buna pentru Simona Halep, inainte de meciul cu Azarenka. Caroline Wozniacki, eliminata de la Wimbledon

Simona Halep a primit o veste buna inaintea duelului cu Viktoria Azarenka, in turul 3 la Wimbledon. Ultima favorita de pe sfertul de tablou pe care se afla, Karoline Wozniacki locul 19 WTA), a fost eliminata, vineri, de chinezoaica Shuai Zhang locul 50 WTA). Caroline Wozniacki, eliminata de la Wimbledon Caroline Wozniacki a pierdut cu .

HOROSCOP 8 IULIE. Veste fabuloasa pentru una dintre zodii! Primeste bani!

Horoscop 8 iulie. Iata ce ne rezerva astrele pentru prima zi a saptamanii. Horoscop Berbec. Refrenul acestei zile e: n-am timp, de parca ai intrat in panica impins de la spate de niste termene limita.

Veste buna pentru Radu Mazare. Un ofiter al starii civile se va deplasa miercuri la Penitenciarul Rahova pentru a-i oficia casatoria

Un ofiter al starii civile se va deplasa miercuri, 10 iulie, la Penitenciarul Rahova, pentru a oficia casatoria fostului primar al municipiului Constanta Radu Mazare cu Roxana Mihalache, au precizat, pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )