Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vestea trista care a ZGUDUIT Romania: din pacate, marele artist indragit de toti romanii A MURIT... Lumea artistica e devastata...

B1 B1,
Vestea trista care a ZGUDUIT Romania: din pacate, marele artist indragit de toti romanii A MURIT... Lumea artistica e devastata...

Lumea muzicala romaneasca e zguduita de o noua tragedie. Unul din membrii legendarei formatii Rosu si Negru, Paul Popi, a incetat joi din viata. Artistul s-a stins la doar 61 de ani, din cauza unor. continuă pe B1

Zi trista pentru sportul romanesc: Din pacate, marele portar Helmuth Duckadam... (FOTO)

Legendarul portar Helmuth Duckadam intervine in scandalul dintre clubul finantat de Gigi Becali, FCSB, si Clubul Sportiv al Armatei CSA) Steaua. in prezent presedinte de imagine al FCSB, el a lansat un atac .

Dupa moartea Ionelei Prodan, o alta veste trista zguduie familia: Din pacate, iubitul artistei...

Ionela Prodan a fost extrem de discreta cu viata ei personala. Artista, care s-a stins din viata in luna aprilie, a fost casatorita cu politistul Traian Tanase. Acesta a murit in 1992, cand fiica lor.

Dupa moartea Ionelei Prodan, o alta veste trista zguduie familia: Din pacate, Anamaria Prodan...

Anamaria Prodan trece din nou prin clipe grele dupa moartea mamei sale. Fiica cea mica a impresarei, care joaca baschet de performanta, a suferit o operatie la mana in Statele Unite, iar Anamaria nu a putut fi.

Dragnea, interviu pentru presa americana: Din pacate in Romania s-a trecut de la o extrema la alta in justitie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a acordat un interviu pentru Associated Press in care a vorbit despre despre politica externa a Romaniei, despre retragerea SUA din acordul nuclear iranian, situatia din Orientul.

Mihai Traistariu a facut anuntul trist: Din pacate este vorba de...

Mihai Traistariu a fost foarte afectat de faptul ca Romania nu s-a calificat in finala Eurovision din acest an si a blamat modul in care s-a votat la Selectia Nationala de anul acesta. De asemenea acesta a.

SOC: Inna s-a prabusit pe scena si a fost dusa de urgenta la spital. Din pacate mediciii... (FOTO, VIDEO)

Scena pe care Inna canta la Instanbul s-a prabusit, cauzandu-i rani cantaretei. Astfel, Inna a fost transportata la spital, informeaza B1 Tv. Adunity_78455 Romanca sustine un turneu in Turcia si.

Din pacate este adevarat: Informatii de ultima ora despre boala de care sufera Mihai Bendeac! Nu se poate trata... (FOTO)

Mihai Bendeac a dezvaluit ca sufera de o boala despre care putini stiu si pe care nu o poate trata. Actorul a postat pe Facebook un mesaj in care explica cum a.

Marea iubire a Andreei Esca: Din pacate, s-a casatorit si are doi copii...

Andreea Esca a vorbit despre marea sa iubire din timpul adolescentei. Este vorba despre un fost coleg de liceu despre care prezentatoareea spune ca era unul dintre cei mai buni baschetbalisti si pentru ca dansa.

Seful CJ Bistrita-Nasaud spune ca este foarte nervos pe Comisia Europeana:Nu sunt, din pacate, parteneri onesti

Presedintele Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, Radu Moldovan, a declarat joi, in cadrul unei conferinte unde s-au prezentat obiectivele celei de-a doua etape a Master-planului de apa si canalizare judetean, ca este foarte nervos pe cei de la Comisia Europeana, pe care nu ii considera parteneri onesti, transmite Agerpres.

Veste teribila: Din pacate, marea artista Angela Similea a pierdut lupta...

Veste proasta pentru Angela Similea. Interpreta a pierdut procesul cu Gabriel Surdu, fostul ei cumnat, pierzand astfel o parte din averea mostenita de la sotul ei, Victor Surdu. Este vorba de o casa si.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )