Libnet.ro
UNICEF

01:05

Din pacate este adevarat: Informatii de ultima ora despre boala de care sufera Mihai Bendeac! Nu se poate trata... (FOTO)

B1 B1,
Din pacate este adevarat: Informatii de ultima ora despre boala de care sufera Mihai Bendeac! Nu se poate trata... (FOTO)

Mihai Bendeac a dezvaluit ca sufera de o boala despre care putini stiu si pe care nu o poate trata. Actorul a postat pe Facebook un mesaj in care explica cum a. continuă pe B1

Veste de ULTIMA ORA despre Michael Schumacher! E oficial: Sotia lui a luat decizia (FOTO)

Fostul mare campion de Formula 1, Michael Schumacher, se afla de aproape patru ani intr-o situatie dramatica provocata de un accident de schi. in tot acest timp, au aparut destul de putine informatii.

Veste de ultima ora despre Michael Schumacher! Fiica lui a aparut pentru prima oara intr-un interviu televizat si a facut anuntul (FOTO)

Gina-Maria, fiica lui Michael Schumacher, a aparut pentru prima oara intr-un interviu televizat unde a vorbit despre pasiunea sa pentru cai. Tanara in varsta de 21 de ani a declarat pentru postul german NDR.

Viorica Dancila, anunt de ultima ora despre plata pensiilor: Ce se intampla incepand din luna iulie (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi, in cadrul sedintei de Guvern, ca s-a luat decizia ca plata pensiilor sa se faca pana la data de 15 a fiecarei luni, masura urmand a fi aplicata incepand din luna.

Mihai Traistariu a facut anuntul trist: Din pacate este vorba de...

Mihai Traistariu a fost foarte afectat de faptul ca Romania nu s-a calificat in finala Eurovision din acest an si a blamat modul in care s-a votat la Selectia Nationala de anul acesta. De asemenea acesta a.

Dupa moartea Ionelei Prodan, o alta tragedie zguduie muzica populara: din pacate este vorba de indragita vedeta...

Dupa moartea artistei Ionela Prodan, lumea muzicii populare romanesti este lovita de o alta drama. indragita cantareata Maria Butaciu, in varsta de 78 de ani, se afla in coma, medicii chinuindu-se.

Dupa moartea Ionelei Prodan, o alta tragedie zguduie muzica populara: Din pacate este vorba de indragita vedeta... (FOTO)

Dupa moartea artistei Ionela Prodan, lumea muzicii populare romanesti este lovita de o alta drama. indragita cantareata Maria Butaciu, in varsta de 78 de ani, se afla in coma, medicii chinuindu-se.

Adevarul Live, ora 11.00.Rectorul Academiei Nationale de Informatii Mihai Viteazul, despre scandalurile de plagiat care au macinat institutia

Rectorul Academiei Nationale de Informatii Mihai Viteazul din Bucuresti, profesorul Adrian Ivan, vorbeste la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre scandalurile de plagiat care au macinat institutia in ultimii ani, dar si despre reforma cu care vrea sa schimbe fata Academiei.

Marea iubire a Andreei Esca: Din pacate, s-a casatorit si are doi copii...

Andreea Esca a vorbit despre marea sa iubire din timpul adolescentei. Este vorba despre un fost coleg de liceu despre care prezentatoareea spune ca era unul dintre cei mai buni baschetbalisti si pentru ca dansa.

Dragnea, interviu pentru presa americana: Din pacate in Romania s-a trecut de la o extrema la alta in justitie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a acordat un interviu pentru Associated Press in care a vorbit despre despre politica externa a Romaniei, despre retragerea SUA din acordul nuclear iranian, situatia din Orientul.

ALERTA METEO DE FURTUNA! Avertizare de ULTIMA ORA de vijelii si descarcari electrice. Vezi zonele vizate

ANM a emis, miercuri, mia multe avertizari cod galben de furtuni, descarcari electrice si intensificari ale vantului. Cod galben valabil de la : 09-05-2018 ora 16:30 pana la : 09-05-2018 ora 17:30 In.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )