Libnet.ro
UNICEF

15:15

Veste-soc pentru soferii acestui oras din Romania. Se interzice total circulatia masinilor sub Euro 4

Antena3 Antena3,
Veste-soc pentru soferii acestui oras din Romania. Se interzice total circulatia masinilor sub Euro 4

Surpriza totala pentru mii de soferi din municipiul Iasi. Conducerea primariei vrea interzicerea totala a circulatiei autoturismelor cu norma de poluare sub Euro 4 in perioada urmatoare. continuă pe Antena3

Un oras din Romania a fost nominalizat pentru cea mai buna destinatie turistica europeana in 2020

Sibiul intra anul acesta in competitie pentru a deveni cea mai buna destinatie turistica europeana alaturi de mari metropole ale continentului, cum ar fi Viena, Atena, Rotterdam, Paris, Roma, Berlin, Madrid, Praga sau Reykjavik.

Cel mai mare mall dintr-un oras din Romania nu are autorizatie de securitate la incendiu

Pe toate usile de la intrarea in centrul comercial construit in fostele hale ale uzinei Electroputere exista cate un afis pe care se poate citi: Acest spatiu functioneaza fara autorizatie la incendiu. Cei mai multi oameni care vin la mall nu vad afisul, iar cei care il vad il ignora.

Un oras din Romania, nominalizat pentru cea mai buna destinatie turistica europeana in 2020

O asociatie europeana cu sediul ola Bruxelles organizeaza un concurs prin care sa decida un top 20 al celor mai bune destinatii de vacanta din Europa, iar printre nominalizati se numara si un oras din Romania.

Radu Banciu: Tinerii din Romania cheltuie de 17 ori mai multi bani pe bautura decat pentru cultura (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, o ierarhie alarmanta, care arata ca tinerii din Romania cheltuie de 17 ori mai multi bani pe bautura decat pentru.

Tariceanu despre alegerile anticipate: Toata administratia din Romania va fi blocata timp de patru luni

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat joi ca fortarea declansarii alegerilor anticipate, prin asumarea raspunderii Guvernului pentru alegerea primarilor in doua tururi, ar duce la blocarea administratiei publice si locale din Romania timp de patru luni.

PRESEDINTELE AAR: Aeroporturile din Romania vor avea nevoie de investitii

Aeroporturile din Romania vor avea nevoie, in urmatorii 15 ani, de investitii in marirea terminalelor si a pistelor, in contextul in care se prognozeaza o crestere de 200% a traficului de pasageri, iar dat fiind ca, din urmatorul ciclu financiar european nu vor mai exista fonduri nerambursabile pentru investitii in infrastructura aeroportuara, rolul principal pentru finantarea acestora il vor avea autoritatile publice locale, a declarat presedintele Asociatiei Aeroporturilor din Romania AAR) David Ciceo.

Kaufland - ivestitie de 300 de milioane de euro pe piata din Romania

Grupul german Kaufland, liderul pietei de comert alimentar din Romania, are un buget de investitii de 300 milioane de euro pentru piata din Romania in 2020. Suma este cea mai mare de pana acum.

Kaufland - ivestitie de 300 de milioane de euro pe piata din Romania

Grupul german Kaufland, liderul pietei de comert alimentar din Romania, are un buget de investitii de 300 milioane de euro pentru piata din Romania in 2020. Suma este cea mai mare de pana acum.

Destinatie turistica din Romania, inclusa in faimosul top realizat de New York Times: Pentru a experimenta o parte din salbaticia reala nu este nevoie sa mergeti pana la capatul Pamantului, ci vizitati aceasta tara

O destinatie turistica din Romania a fost inclusa in faimosul top realizat de New York Times. Puublicatia americana recomanda cititorilor sai, an de an, 52 de locuri de vizitat din intrega lume.

Crescatorii de pasari din Romania cer interzicerea importurilor de carne de pasare din Polonia, pe fondul gripei aviare care evolueza in aceasta tara

Uniunea Nationala a Crescatorilor de Pasari din Romania UNCPR) cere autoritatilor romane sa interzica importurile de carne de pasare si de oua din Polonia, din cauza gripei aviare cu care aceasta tara se confrunta, a declarat, pentru Fermier in Romania, Ilie Van, presedintele UNCPR, scrie fermierinromania. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )