Libnet.ro
UNICEF

00:07

Radu Banciu: Tinerii din Romania cheltuie de 17 ori mai multi bani pe bautura decat pentru cultura (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Tinerii din Romania cheltuie de 17 ori mai multi bani pe bautura decat pentru cultura (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, o ierarhie alarmanta, care arata ca tinerii din Romania cheltuie de 17 ori mai multi bani pe bautura decat pentru. continuă pe B1

De ce tinerii din Romania dau mai multi bani pe alcool decat pe carti

Barurile si restaurantele sunt mai aglomerate decat librariile, e adevarat. Iar tinerii din Romania chiar consuma mult alcool. Varsta minima de la care poti consuma alcool in mod legal in.

Studiu: tinerii romani investesc de 17 ori mai mult in bautura decat in cultura. Bauturile preferate ale romanilor si frecventa de consum

Tinerii romani, cu varste cuprinse intre 18 si 24 de ani, investesc de 17 ori mai mult in alcool decat in cultura si sunt dispusi sa aloce lunar circa 70 de lei pe bautura, comparativ cu doar 4 lei, suma destinata culturii, scrie Digi24. ro .

Vedetele din Romania aleg tot mai des sa fie incinerate. Lista este lunga, presarata cu nume grele de la noi

Incinerarea, subiect greu de dus, este alegerea multor oameni, grabind un proces pe care nu si-l doresc dupa trecerea lor in nefiinta. Vedetele din Romania fac parte din aceasta categorie, iar lista este lunga si presarata cu nume grele de la noi. Vedetele din Romania aleg tot mai des sa fie incinerate Persoanele publice din .

Un cantaret din Romania a postat un mesaj prin care da de inteles ca vrea sa se sinucida. Ce a urmat

Un cantaret din Romania a postat un mesaj pe retelele de socializare, in dupa-amiaza zilei de miercuri, prin care da de inteles ca vrea sa se sinucida. Prima reactie a interpretului. Un cantaret din Romania a postat un mesaj prin care da de inteles ca vrea sa se sinucida Dragos Udila, cunoscut drept UDDI, devenit .

Radu Banciu: Politica inseamna ca esti acolo in slujba cetateanului. Tu trebuie sa faci ceea ce ar face cetateanul daca ar fi acolo (VIDEO)

Radu Banciu a reamintit, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca politicienii sunt alesi in slujba cetateanului si nu vor ocupa functiile pe viata. Codrin Stefanescu.

Radu Banciu: Cum ar fi, totusi, ca nivelul de educatie minim stabilit prin lege sa fie pus vreodata in aplicare? (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, pozitia lui Dorin Florea, primarul din Targu Mures, care a propus introducerea obligatorie a unei anchete sociale pentru.

Digi24: Pana la 42 de ani, o femeie din Arges a nascut de 20 de ori: Daca Dumnezeu imi mai da copii, nu ii oprim

O femeie de 42 de ani, din Arges, a nascut de 20 de ori si este mama cu cei mai multi copii din Romania. Primul copil a fost adus pe lume pe cand avea 19 ani si de atunci a nascut aproape in fiecare an.

Al doilea transplant de inima din Romania in acest an: 4 vieti salvate din tragedia unui tanar

Un barbat de 36 ani, din judetul Suceava, a primit o inima noua, vineri, in urma celui de-al doilea transplant de cord din acest an din tara, realizat la Institutul de Urgenta de Boli Cardiovasculare si.

Veste-soc pentru soferii acestui oras din Romania. Se interzice total circulatia masinilor sub Euro 4

Surpriza totala pentru mii de soferi din municipiul Iasi. Conducerea primariei vrea interzicerea totala a circulatiei autoturismelor cu norma de poluare sub Euro 4 in perioada urmatoare.

Situatie fara precedent in Justitia din Romania. Ce se intampla cu dosarul lui Dragnea

Situatie neobisnuita in Justitia de la noi din tara, acolo unde dosarul lui Liviu Dragnea nu se poate judeca in prezent.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )