Libnet.ro
UNICEF

21:45

Veste-soc pentru toti romanii care locuiesc la bloc. Amenzile devin uriase pentru un lucru banal

Antena3 Antena3,
 Veste-soc pentru toti romanii care locuiesc la bloc. Amenzile devin uriase pentru un lucru banal

Romanii care locuiesc la bloc au parte de o noua veste proasta. Senatul a adoptat miercuri o propunere legislativa de modificare a Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, anunt pentru toti romanii. Ce va face premierul

Premierul Viorica Dancila a sustinut o declaratie de presa la Palatul Vicotoria in care a vorbit despre noile proiecte pe care le are Guvernul. Finantarea pentru autostrada Sebes-Turda a fost aprobata.

Avertisment important ce vizeaza toti romanii, de la un celebru medic: Boala aceasta omoara.Du-te si te vaccineaza

Un celebru medic din tara noastra lanseaza un avertisment dur pentru toti romanii. Situatia in Romania este grava, inca se moare de gripa si singura modalitate de a evita sa facem gripa este in.

Anuntul facut de ANAF pe care trebuie sa-l stie toti romanii. Nimeni nu scapa

Reprezentantul ANAF a punctat, marti, in cadrul unui seminar privind recuperarea prejudiciilor in cazul persoanelor condamnate definitiv, care sunt piedicile pe care institutia le intampina in acest proces de.

Viorica Dancila: Avem finantare aprobata pentru autostrada Sebes-Turda

Premierul Viorica Dancila a sustinut o declaratie de presa la Palatul Vicotoria in care a vorbit despre noile proiecte pe care le are Guvernul. Finantarea pentru autostrada Sebes-Turda a fost aprobata.

Senatorii au votat: Cine sunt romanii care se vor putea pensiona, la cerere, la 67 de ani

De la 65 de ani, cat este stabilita in prezent, varsta de pensionare pentru medicii barbati si femei a fost propusa si votata anul trecut in Parlament sa creasca la 67 de ani, insa proiectul.

Decizie importanta pentru toti detinatorii de caini

Detinatorilor de caini li se pregateste ceva. Primaria Sibiu va monta 100 de placute care avertizeaza faptul ca in Sibiu este interzisa plimbarea cainilor fara lesa, iar placutele vor fi montate in.

Mircea Badea, despre scandalul dintre sefa DNA si seful DIICOT: Kovesi i-a mazilit pe toti pe care i-a perceput ca o concurenta

Mircea Badea a comentat in emisiunea 100 de minute scandalul dintre sefa DNA si seful DIICOT. La duduia Kovesi este un tipar. Adica Kovesi i-a mazilit pe toti pe care i-a perceput ca fiind o.

Romanii care redau libertatea bolnavilor de Alzheimer

Romania are 300. 000 de bolnavi de Alzheimer. O mare problema e ca multi se pierd, iar familiile nu stiu unde se duc. Romanii de la Connected Medical vor sa rezolve acest lucru prin Human Link.

Noi reguli europene pentru platformele prin care se strang bani pe internet

Comisia Europeana propune joi un nou regulament UE pentru platformele de crowdfunding, prin care startupurile si alte mici afaceri strang bani pe internet pentru investitii.

Florin Iordache, replica pentru PSD-istii care critica partidul: Daca si Codrin are leucoplast, nu stiu ce sa mai zic

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache, le da o replica dura lui Codrin Stefanescu si Catalin Radulescu care au criticat modalitatea de desemnare a candidatilor pentru functii de conducere la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )