Libnet.ro
UNICEF

08:45

Florin Iordache, replica pentru PSD-istii care critica partidul: Daca si Codrin are leucoplast, nu stiu ce sa mai zic

B1 B1,
Florin Iordache, replica pentru PSD-istii care critica partidul: Daca si Codrin are leucoplast, nu stiu ce sa mai zic

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache, le da o replica dura lui Codrin Stefanescu si Catalin Radulescu care au criticat modalitatea de desemnare a candidatilor pentru functii de conducere la. continuă pe B1

Contre intre social-democrati inainte de Congres: Florin Iordache despre Radulescu: La Arges a dorit sa candideze pentru vicepresedinte. Nici colegii lui nu l-au sustinut./Radulescu: Iordache sa isi vada de treaba lui, sa nu mai faca pe desteptul

Ultima zi de depunere a candidaturilor pentru Congresul PSD a incins spiritele, colegii de partid aruncandu-si vorbe si criticandu-se reciproc. Florin Iordache i-a criticat pe colegii lui Codrin Stefanescu si Catalin Radulescu, la Realitatea TV, spunand ca decat sa planga in emisiuni sau pe la colturi, sa-si depuna candidaturile si sa vada daca sunt alesi. De asemenea, acesta a adaugat, referindu-se la deputatul Catalin Radulescu: La Arges a dorit sa candideze pentru un post de vicepresedinte si a avut un singur vot. Daca nu l-au sustinut nici colegii lui. In replica, Radulescu, care si-a depus joi candidatura pentru functia de vicepresedinte, a spus ca Iordache sa isi vada de treaba lui, sa nu o mai faca pe desteptul, pentru ca nu e cazul sa ne dea el noua exemple de cat de bun este domnul jurist.

Lista politicienilor paraditi de DNA pentru fapte care nu exista

Cotidianul national Jurnalul a facut o lista a politicienilor paraditi de DNA pentru fapte care nu exista sau care nu sunt prevazute de legea penala. Ludovic Orban, Lia Olguta Vasilescu, Dan Radu Rusanu.

AMENDA de 90 de euro pentru barbatii care FLUIERA DUPA FEMEI pe strada

Franta va impune o amenda de 90 de euro pentru barbatii care fac gesturi deplasate, remarci obsene sau care fluiera dupa femei pe strada, sanctionand astfel hartuirea sexuala sau sexismul in spatiul.

Un deputat rus propune pedeapsa cu moartea pentru strainii care se amesteca in alegerile rusesti

Un deputat rus a propus introducerea pedepsei cu moartea pentru strainii care vor fi gasiti vinovati de amestec in procesul electoral, propunerea fiind facuta cu mai putin de doua saptamani inainte de alegerile prezidentiale, scrie Moscow Times.

Catalin Radulescu, reactie VIRULENTA la adresa lui Florin Iordache si Claudiu Manda: Sunt HABARNISTI

Tensiunile iau amploare in PSD inaintea Congresului de pe 10 martie. Deputatul Catalin Radulescu este extrem de nemultumit pentru faptul ca nu-i vor permite sa candideze la Congresul din 10 martie. in.

Eurodeputata Ana Gomes, replica pentru premierul roman: In sfarsit Viorica Dancila spune ceva / Cat a fost in PE nu am auzit-o sa vorbeasca despre ceva

Eurodeputata socialista Ana Gomes, e care Viorica Dancila a acuzat-o, dupa ce Gomes a criticat PSD, ca are legaturi cu George Soros si ca propria tara a vrut sa-i ridice imunitatea, i-a dat cateva replici dure premierului roman. Intr-un interviu acordat Digi24, Ana Gomes declara ca Viorica Dancila este premierul de paie al lui Liviu Dragnea.

Cei care critica actuala conducere a PSD fac parte din ea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca este o minciuna ce spun unii referitor la faptul ca acest Congres este organizat pentru a primi functii cei care ii sunt apropiati lui si pentru a scapa de cei care il critica.

Franta: Amenda de 90 de euro pentru barbatii care fluiera dupa femei pe strada

Gesturi deplasate, fluieraturi, remarci obscene: Franta va impune o amenda de 90 de euro pentru a sanctiona hartuirea sexuala sau sexismul in spatiul public, a anuntat marti purtatorul de cuvant al guvernului, Benjamin Griveaux, citat de AFP.

Dosar penal pentru tatal care si-a rapit copiii

Politistii au deschis un dosar penal pe numele barbatului care si-a rapit copiii. Cei doi copii rapiti de tatal lor au fost gasiti in Bucuresti, langa ambasada Greciei. Barbatul a fost identificat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )