Libnet.ro
UNICEF

15:30

Vesti bune despre Michael Schumacher: Da, este constient!

Online Sport Online Sport,
Vesti bune despre Michael Schumacher: Da, este constient!

Michael Schumacher a fost transportat la inceputul acestei saptamani la Paris pentru a urma un tratament cu celule stem la un reputat medic francez. continuă pe Online Sport

Michael Schumacher a iesit din coma! Pilotul de Formula 1 ar fi constient

Michael Schumacher este constient! Dezvaluirea fost facuta de o asistenta unei publicatii din Paris. Fostul campion de formula 1 a fost internat in urma cu doua zile la un spital din Paris, pentru a beneficia de.

Anunt BOMBA despre Michael Schumacher: Va pot asigura ca ESTE CONSTIENT! Detalii de ULTIM MOMENT despre starea marelui campion de Formula 1

Michael Schumacher, ranit grav in timpul unui accident suferit la schi, in decembrie 2013, cand s-a lovit cu capul de o piatra, a fost internat luni in spitalul Georges-Pompidou din Paris, pentru un tratament.

Infirmiera lui Michael Schumacher: Va pot asigura ca este constient

Infirmiera care se ocupa de Michael Schumacher 50 de ani) a declarat, conform Le Parisien, ca fostul pilot de Formula 1 este constient.

Noi detalii despre sanatatea lui Michael Schumacher: de ce a fost internat la Paris

Au trecut multi ani de la accidentul lui Michael Schumacher, dar membrii familiei sale nu se dau batuti si incearca orice tratament pentru a-l pune din nou pe picioare. Michael Schumacher a suferit o accidentare la cap la un accident de schi in 29 decembrie 2013 si de atunci nu a mai fost vazut in .

Michael Schumacher, transportat la un spital din Paris. Detalii de ULTIM MOMENT despre marele campion de Formula 1

Michael Schumacher, ranit grav in timpul unui accident suferit la schi, in decembrie 2013, cand s-a lovit cu capul de o piatra, a fost internat luni in spitalul Georges-Pompidou din Paris. Presa franceza scrie.

Michael Schumacher, internat intr-un spital din Paris. Ce se intampla cu fostul pilot?

Michael Schumacher a fost internat intr-un spital din Paris pentru a urma un tratament secret. Familia spera ca eforturile medicilor vor avea efect. Fostul mare pilot a fost transferat in mare secret de la casa.

Michael Schumacher, dus la spital in Paris

Fostul pilot de Formula 1, Michael Schumacher, in varsta de 50 de ani, este spitalizat la Paris, la serviciul de chirurgie cardio-vasculara.

Le Parisien: Michael Schumacher ar fi spitalizat la Paris

Fostul pilot de Formula 1, Michael Schumacher, in varsta de 50 de ani, este spitalizat la Paris, la serviciul de chirurgie cardio-vasculara.

Michael Schumacher transportat la Paris pentru tratament

Presa internationala relateaza ca fostul campion de Formula 1 Michael Schumacher a fost transportat la un spital din Paris pentru a urma o procedura chirurgicala.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )