Libnet.ro
UNICEF

06:45

Vesti bune despre starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu: a fost deconectat de la aparate si respira singur

Adevărul Adevărul,
Vesti bune despre starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu: a fost deconectat de la aparate si respira singur

Cantaretul Mihai Constantinescu 73 de ani), care a fost aproape o luna in coma indusa, a fost decontectat de la aparate si poate respira singur, potrivit unor declaratii facute de Adrian Daminescu, priten si coleg de breasla al artistului. continuă pe Adevărul

UPDATE Noi detalii despre starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu, care de aproape o luna este in coma

Cantaretul Mihai Constantinescu 73 de ani), care este internat la Spitalul Floreasca de o luna, se afla in continuare intubat si ventilat mecanic, potrivit unor surse medicale. Declaratiile vin in contextul in care Adrian Daminescu a fost citat de Romania TV declarand ca artistul a fost decontectat de la aparate si poate respira singur.

Este STIREA DIMINETII! Medicii tocmai au CONFIRMAT ANUNTUL despre Mihai Constantinescu

Vesti de ultim moment despre starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu. Artistul se afla de 27 de zile in coma, dupa ce a suferit trei stopuri cardio-respiratorii. De-a lungul celor 27 de zile teribile,.

Mihai Constantinescu a iesit din coma, la 28 de zile de la infarct. Care e starea lui acum

Mihai Constantinescu se simte din ce in ce mai bine. Starea sa de sanatate s-a imbunatatit! Acesta respira singur acum si isi poate misca degetele. Ce spun medicii? Mihai Constantinescu a iesit din coma Se pare ca rugacunile fanilor si ai membrilor familiei sale au fost auzite. Mihai Constantinescu face progrese vizibile. Iubitul artist a [] .

Mihai Constantinescu a fost deconectat de la aparate

De aproape o luna, Mihai Constantinescu se afla in coma indusa la spital dar de cinci zile reuseste sa respire singur. A fost deconectat de la aparate. Artistul Adrian Daminescu a facut dezvaluiri despre st.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )