Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vesti bune din Turcia. Rustu Recber a castigat batalia cu coronavirusul

România Liberă România Liberă,
Vesti bune din Turcia. Rustu Recber a castigat batalia cu coronavirusul

Rustu Recber, fostul portar al selectionatei Turciei si al echipei de fotbal FC Barcelona, depistat . continuă pe România Liberă

Vesti bune din Spania: Numarul deceselor cauzate de coronavirus in descrestere pentru a patra zi consecutiv

In Spania, una dintre cele mai afectate tari europene de coronavirus, numarul deceselor este in descrestere pentru a patra zi consecutiv, generand astfel speranta ca varful epidemiei a fost depasit, noteaza Guardian. Astfel, luni, autoritatile au raportat 637 de decese, cel mai mic numar inregistrat in 24 de ore, din 24 martie si pana acum.

Vremea in Bucuresti in urmatoarele doua zile. Vesti bune din partea meteorologilor

Vremea se va mentine calda in Capitala, in urmatoarele doua zile. Temperatura maxima nu va depasi 17 grade Celsius, insa vantul nu va ezita sa-si faca simtita prezenta.

P Vesti bune pentru cine isi cauta un job! Companii de renume recruteaza la Angajatori de TOP Bucuresti Online

Cel mai mare targ de cariera din Romania, Angajatori de TOP Bucuresti se desfasoara in perioada 27 martie 27 aprilie, pe platforma Hipo. ro. Editia online din aceasta primavara Angajatori de TOP Bucuresti este dedicata tuturor candidatilor care se afla in cautarea unui job, fie ca acestia sunt profesionisti, persoane cu experienta middle-level, entry-level sau studenti, in domenii precum: Contabilitate-Finante, Customer-Suport, ITC, Inginerie, Achizitii-Logistica, Vanzari, Resurse Umane, MarketingPR etc.

Coronavirus in Romania: Bilantul deceselor a ajuns la 118. Unul dintre pacientii decedati, o asistenta medicala din Constanta, intoarsa din Turcia. Autoritati: Nu a lucrat in spital

Alte doua noi decese din cauza coronavirusului au fost anuntate vineri in Romania, astfel ca bilantul a ajuns la 118. Unul dintre pacienti este o asistenta medicala din Constanta, intoarsa din Turcia, care nu a lucrat in spital si nu a tratat pacienti cu COVID, conform Grupului de comunicare strategica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )