Libnet.ro
UNICEF

10:00

Vesti bune din SUA: Vanzarile de Black Friday au crescut cu 2,3% fata de anul trecut

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Vesti bune din SUA: Vanzarile de Black Friday au crescut cu 2,3% fata de anul trecut

Retailerii din SUA au inregistrat vanzari de 12,3 miliarde de dolari joi si vineri, de Ziua Recunostintei, respectiv Black Friday, in urcare cu 2,3% fata de nivelul de anul trecut, cea mai slaba evolutie din ultimii patru ani, transmite. continuă pe Wall-Street Ro

IT Galaxy vine cu noi reduceri pentru Black Friday 2

IT Galaxy vine cu noi reduceri pentru Black Friday 2, reduceri care pornesc de la 5-10% pana la 65%, cum este cazul unor produse. Perioada de reduceri din sesiunea de Black Friday 2 pentru IT Galaxy este intre 29 noiembrie si 1 decembrie. Magazinul online vine cu reduceri de pana la 67% pentru unele produse, ca aceasta camera video. Alte produse interesante ce beneficiaza de o reducere semnificativa sunt laptopLenovo cu 16%, Samsung Smart TV cu 24% reducere sau Tableta [].

Vanzarile retail din SUA au crescut cu 2,3%, la 12,3 miliarde de dolari

Retailerii din SUA au inregistrat vanzari de 12,3 miliarde de Ziua Recunostintei si Black Friday, in crestere cu 2,3% fata de nivelul de anul trecut, cea mai slaba evolutie din ultimii patru ani, informeaza Bloomberg.

eMAG muta Black Friday in Bulgaria si are rezultate instantanee

EMAG organizeaza Black Friday si in tara vecina, Bulgaria, dupa ce saptamana trecuta l-a organizat in Romania. Potrivit datelor companiei, vanzarile sunt impresionante si acolo.

Black Friday 2013: cele mai bune oferte de care poti profita de Vinerea neagra traditionala

Black Friday in stil american a debutat. Magazinele sunt mai putine, ofertele mai putine, dar noi am cules cateva dintre ele si vi le prezentam mai jos. Daca vreti sa investiti niste bani, aici ar fi cazul.

Nou val de rezultate Black Friday: cu ce se lauda jucatori mari din piata

Ecourile editiei Black Friday de vineri, 22 noiembrie, nu s-au stins nici pe departe. Magazinele online si traditionale continua sa trimita informatii privind vanzarile din acest an, in timp ce curierii, pe alocuri cu greutate, alteori rapid,.

Nou val de rezultate Black Friday: cu ce se lauda jucatorii mari din piata

Ecourile editiei Black Friday de vineri, 22 noiembrie, nu s-au stins nici pe departe. Magazinele online si traditionale continua sa trimita informatii privind vanzarile din acest an, in timp ce curierii, pe alocuri cu greutate, alteori rapid,.

FOTO Black Friday in SUA: cum arata nebunia cumparaturilor in tara celor care au inventat Vinerea neagra

Black Friday este in ultima vineri din noiembrie. in Romania, oficial a inceput mai devreme cu o saptamana si acum mai sunt doar cateva magazine care mai au campanii de vinerea neagra americana. in SUA, insa, e Ziua Z pentru reduceri.

Black Friday in SUA: Masuri de securitate record. 140 de milioane de americani merg la cumparaturi

Retailerii din Statele Unite au suplimentat vineri masurile de securitate, de Black Friday, 140 de milioane de americani fiind asteptati la cumparaturi in acest weekend, mai putini totusi fata de cei 147 de milioane de oameni care au profitat de.

Vine, vine, vine Black Friday, din nou!

Astazi ne intalnim din nou cu un articol din seria Black Friday. De ce? Pentru ca e Black Friday de aia! Sunteti la fel de confuzi ca si mine? Ei bine e momentul pentru o lamurire. Black Friday 2013 Doi! Anul acesta fenomenul Black Friday a avut loc pe 22 noiembrie. Sau mai bine zis pe 22, 23, 24 noiembrie, la majoritatea. La altii se intinde pana pe 29 noiembrie. Ei bine majoritatea, cei care au sarbatorit Black Friday 2013 [].

Vine, vine, vine Black Friday 2013, din nou!

Astazi ne intalnim din nou cu un articol din seria Black Friday. De ce? Pentru ca este Black Friday 2013 iar Sunteti la fel de confuzi ca mine? Ei bine, e momentul pentru o lamurire. Black Friday 2013 2! Anul acesta, fenomenul Black Friday a avut loc pe 22 noiembrie. Sau, mai bine zis, pe 22, 23, 24 noiembrie, la majoritatea magazinelor. La altele, se intinde pana pe 29 noiembrie. Ei bine, majoritatea, cei care au sarbatorit Black Friday 2013 [].

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )