Libnet.ro
UNICEF

08:30

Vesti bune de la US Open. Sorana Cirstea s-a calificat in turul 2 al probei de dublu

B1 B1,
Vesti bune de la US Open. Sorana Cirstea s-a calificat in turul 2 al probei de dublu

Vesti bune de la US Open. Chiar daca a fost eliminata in proba de simplu, Sorana Cirstea continua in proba de dublu. Romanca s-a calificat in turul doi al probei de dublu. continuă pe B1

US Open: Sorana Cirstea, in turul doi la New York

Sorana Cirstea, locul 54 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi al turneului de Grand Slam de la US Open, dupa ce a invins-o pe olandeza Lesley Kerkhove locul 171 WTA - venita din calificari).

US Open: Sorana Cirstea, duel cu Jelena Ostapenko in turul doi

Sorana Cirstea 54 WTA) o va intalni in turul doi de la US Open pe Jelena Ostapenko Letonia - 12 WTA), sportiva care a castigat ultima editie de la Roland Garros a trecut in finala de Simona Halep).

US Open: Sorana Cirstea, Monica Niculescu si Ana Bogdan vor evolua joi

Meciurile Sorana Cirstea, locul 54 WTA - Jelena Ostapenko Letonia), locul 12 WTA si cap de serie numarul 12, si Monica Niculescu, locul 57 WTA - Ana Bogdan, locul 108 WTA, se disputa, joi, in turul al doilea al US Open, ultimul Grand Slam al anului.

Sorana Cirstea, calificare in turul doi la US Open

Jucatoarea Sorana Cirstea s-a calificat, marti seara, in turul secund la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului.

US Open: Sorana Cirstea vs Jelena Ostapenko 4-6, 4-6/ Cirstea, eliminata in turul doi la New York

Sorana Cirstea locul 54 WTA) n-a reusit sa treaca de obstacolul Jelena Ostapenko, fiind eliminata in turul al doilea al US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Favorita numarul 12 a competitiei de la Flushing Meadows s-a impus in doua seturi, scor 6-4, 6-4, dupa o ora si 32 de minute de joc. Se actualizeaza.

LIVESCORE Sorana Cirstea vs Jelena Ostapenko (de la ora 18:00)

Pentru calificarea in runda a treia de la US Open, Sorana Cirstea locul 54 WTA) este nevoita sa treaca de letona Jelena Ostapenko, locul 12 WTA si cap de serie numarul 12. Confruntarea dintre cele doua jucatoare se va disputa pe arena Louis Armstrong, incepand cu ora 18. 00, fiind primul meci al zilei pe a doua arena ca marime de la Flushing Meadows. Partida va fi transmisa in direct pe Eurosport si Livescore pe HotNews. ro.

LIVESCORE Sorana Cirstea vs Jelena Ostapenko 4-6, 0-0

Pentru calificarea in runda a treia de la US Open, Sorana Cirstea locul 54 WTA) este nevoita sa treaca de letona Jelena Ostapenko, locul 12 WTA si cap de serie numarul 12. Confruntarea dintre cele doua jucatoare se va disputa pe arena Louis Armstrong, incepand cu ora 18:10, fiind primul meci al zilei pe a doua arena ca marime de la Flushing Meadows. Partida va fi transmisa in direct pe Eurosport si Livescore pe HotNews. ro.

Corespondenta de la US Open - Sorana Cirstea lupta sa-si egaleze propriul record. Norii s-au risipit la New York, iar cele 11 meciuri intrerupte se reiau azi

Ziua de marti de la US Open a fost marcata de ploaia care a cazut la New York si a perturbat meciurile programate pe arenele secundare.

Sorana Cirstea s-a calificat in turul doi la dublu, la US Open

Perechea Sorana Cirstea/Sara Sorribes Tormo Romania/Spania) s-a calificat, vineri, in turul doi al probei de dublu de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, potrivit.

US Open, dublu: Horia Tecau, Sorana Cirstea - in turul doi, Irina Begu si Raluca Olaru - eliminate

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 12, s-a calificat vineri in turul doi al probei de dublu de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Si perechea Sorana Cirstea/Sara Sorribes Tormo Romania/Spania) s-a calificat vineri in turul doi al probei de dublu, in timp ce perechea Irina Begu/Raluca Olaru a fost eliminata in primul tur.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )