Libnet.ro
UNICEF

16:15

Vesti proaste pentru bugetari. Tichetele de vacanta ar putea fi folosite doar in extrasezon

Playtech Playtech,
Vesti proaste pentru bugetari. Tichetele de vacanta ar putea fi folosite doar in extrasezon

Bugetarii vor primi din partea statului tichete de vacanta si anul acesta, dar ele ar putea fi folosite doar in extrasezon. Cu alte cuvinte, ei ar putea fi nevoiti sa se bucure de beneficiile primite din partea statului nu in perioada concediilor, ci, posibil, doar din septembrie incolo. Tichetele de vacanta ar putea fi folosite [] . continuă pe Playtech

OPINII Noul program Prima Casa aduce vesti proaste pentru rentieri

Noul program Prima Casa aduce vesti proaste pentru rentieri, pentru ca este foarte posibil ca noul program de subventionare a celor care doresc sa devina proprietari de locuinte sa mute o felie consistenta din segmentul chiriasilor in cel al debitorilor pentru ca in noua sa formula Prima Casa este mult mai atractiva.

Teapa pentru bugetari! Tichetele de vacanta, folosite doar in extrasezon: Daca ai multi nemti la usa cu suta de euro pentru cazare, poti sa nu accepti tichetele

Discutiile pe tema tichetelor de vacanta au starnit spiritele, reprezentantii Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei sustinand miercuri ca voucherele de vacanta ar trebui folosite doar in extrasezon, pentru a nu-i sufoca pe turistii straini.

Vesti proaste despre pensii, de la un economist: Cei care cotizeaza intregul stagiu pierd

Un economist aduce vesti proaste celor care cotizeaza la pilonul 1 de pensii. Ordonanta de Urgenta 114, care permite incetarea platii la pilonul 2 si transferul a 3,75% din venit la sistemul public de pensii distruge un proiect si genereaza si mai mult risc sistemic si dezechilibre macroeconomice ireversibile, sustine Cristian Paun. Vesti proaste despre [] .

Ministrul Andronescu, dupa primele rezultate: Neasteptat de proaste pentru noi

Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei Nationale, a declarat duminica, la intrarea in sediul PSD, ca rezultatele alegerilor pentru europarlamentare i se par neasteptat de proaste. Neasteptat de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )