Libnet.ro
UNICEF

09:30

Vesti bune pentru fermieri. Programul Tomata continua si in 2020

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru fermieri. Programul Tomata continua si in 2020

Programul Tomata. Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale informeaza ca Ajutorul de minimis pentru aplicarea programului de sustinere a produsului tomate in spatii protejatecontinua si in anul 2020. continuă pe Antena3

Programul Tomata continua si in 2020. Noi obligatii pentru fermierii care produc rosii romanesti

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale informeaza ca va continua sa aloce catre fermieri si in anul 2020 Ajutorul de minimis pentru aplicarea programului de sustinere a produsului tomate in spatii protejate.

MINISTERUL AGRICULTURII INFORMEAZA: Programul TOMATA continua si in 2020

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale informeaza ca Ajutorul de minimis pentru aplicarea programului de sustinere a produsului tomate in spatii protejate continua si in anul 2020, arata un comunicat remis Redactiei noastre.

Vesti bune pentru presa. Jurnalistii nu mai platesc impozit pentru veniturile din salarii si drepturi de autor

Jurnalistii si tehnicienii in radiodifuziune si televiziune nu vor mai plati impozit pentru veniturile din salarii, asimilate salariilor si din drepturile de proprietate intelectuala, dupa ce Camera Deputatilor a adoptat, marti, aceasta propunere legislativa.

Horoscop Neti Sandu - MIERCURI 12 februarie 2020. Bucurie in familie si schimbari in plan personal

Horoscop 12 februarie 2020. Astrologii au vesti bune pentru nativii zodiacului in aceasta zi, atat in plan emotional, cat si financiar. Fiti sinceri, intelegatori, rabdatori cu cei din jur. Cupidon se.

SOC! Se introduc din nou VIZELE in Europa! Se termina cu LIBERA circulatie! VESTI PROASTE pentru romani

Se introduc, din nou, vizele vizele in Europa? BOMBA! RAZVAN SIMION, PRINS iN FAPT CU FOSTA NEVASTA! LIDIA BUBLE, iN STARE DE SOC Sunt probleme extrem de grave pentru Elvetia. Acordul privind libera.

ALERTA METEO: Rasturnare de situatie, VREMEA SE SCHIMBA RADICAL! Vezi care judetele cele mai afectate!

Meteorologii nu au vesti bune pentru ziua de joi. Vantul si ploile in principal, dar si ninsorile, desi izolate, isi vor face din nou aparitia in Romania.

ALERTA METEO: Incredibil! Ce se intampla cu VREMEA in Romania: Vezi care sunt judetele vizate

Meteorologii nu vin cu vesti bune pentru zilele urmatoare, care vor aduce schimbari termice deloc de neglijlat. BOMBA! RAZVAN SIMION, PRINS iN FAPT CU FOSTA NEVASTA! LIDIA BUBLE, iN STARE DE SOC in.

Se dau BANI de la STAT pentru elevii romani! Vezi cum poti PRIMI si tu cei 200 de EURO

Vesti bune pentru elevii romani! Toti elevii care nu au posibilitati materiale vor primi un ajutor financiar de la stat in valoare de 200 de euro pentru cumpararea unui calculator sau a unei tablete,.

Se SCHIMBA PRETUL la abonamentele RCS-RDS! CAT vor plati CLIENTII DIGI! RCS - RDS, ANUNT IMPORTANT pentru MILIOANE de ROMANI

Vesti bune pentru noii clienti RCS-RDS! Vor avea reduceri la abonamente! Compania RCS RDS vine cu o noua reducere pentru abonatii care se decid sa apeleze la serviciile sale. Sarbatoreste Sf Valentin.

Se SCHIMBA PRETUL la abonamentele RCS-RDS! CAT vor plati CLIENTII DIGI! ANUNT IMPORTANT pentru MILIOANE de ROMANI

Vesti bune pentru noii clienti RCS-RDS! Vor avea reduceri la abonamente! SOCANT: CUM ARATA DANIELA CRUDU ARSA CU TIGARA. FOTOGRAFII NECENZURATE) Compania RCS.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )