Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vesti bune pentru iubitorii fotbalului. Campionatul din Belarus se vede in Romania

Online Sport Online Sport,
Vesti bune pentru iubitorii fotbalului. Campionatul din Belarus se vede in Romania

Iubitorii fotbalului din tara noastra pot din nou urmari fotbal in direct pe micile si marile ecrane. continuă pe Online Sport

Vesti bune din Spania: Numarul deceselor cauzate de coronavirus in descrestere pentru a patra zi consecutiv

In Spania, una dintre cele mai afectate tari europene de coronavirus, numarul deceselor este in descrestere pentru a patra zi consecutiv, generand astfel speranta ca varful epidemiei a fost depasit, noteaza Guardian. Astfel, luni, autoritatile au raportat 637 de decese, cel mai mic numar inregistrat in 24 de ore, din 24 martie si pana acum.

Planuri pentru reluarea fotbalului in Spania

In urma unei videoconferinte la nivel european, presedintele Ligii Spaniole de Fotbal a oferit informatii despre cand ar putea fi reluata competitia din La Liga.

MASURI FARA PRECEDENT PENTRU RELAXAREA CONDITIILOR FINANCIARE DIN ZONA EURO Fiare vechi cumperem!, striga BCE pe strazile pustii ale Europei

Banca Centrala Europeana a repornit tiparnita oficiala pentru a lupta impotriva efectelor epidemiei de coronavirus asupra unor economii supraindatorate, pentru care singurul ventilator eficient este doar un jubileu epocal.

in plina pandemie de Coronavirus, Parlamentul a decis majorarea salariilor cu chiar 100% pentru unii angajati platiti din fonduri publice

Parlamentul a modificat Legea privind salarizarea personalului platit din fonduri publice. Salariile personalului din cardul Institutului pentru studierea problemelor minoritatilor nationale se vor majora cu 100%, scrie Mediafax. ro .

UE promite 15 de miliarde de euro pentru lupta tarilor vulnerabile din Africa impotriva COVID-19

Uniunea Europeana va garanta peste 15 miliarde de euro pentru a ajuta tarile cele mai vulnerabile in.

Dosar penal pentru un consilier local din judetul Suceava, dupa ce a publicat numele medicilor cu Covid-19

Dosar penal pentru un consilier local din orasul Campulung Moldovenesc care a publicat pe Facebook lista medicilor infectati cu coronavirus. Potrivit prefecturii Suceava, consilierul este cercetat acum pentru divulgare de informatii nedestinate publicitatii.

AGENTIILE DE PRESA: Guvernul german cere carantina obligatorie pentru toate persoanele venite din strainatate

Cabinetul de criza al guvernului german pentru combaterea coronavirusului a recomandat luni instituirea carantinei obligatorii de 14 zile pentru cetatenii reveniti din strainatate, relateaza agentiile DPA si AFP.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )