Libnet.ro
UNICEF

15:46

Vesti bune pentru navetistii care vin cu masina in Bucuresti. Noi parcari, construite aproape de gurile de metrou

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru navetistii care vin cu masina in Bucuresti. Noi parcari, construite aproape de gurile de metrou

Piata Sudului, una dintre cele mai aglomerate zone ale Capitalei, beneficiaza de inca 310 locuri de parcare. Acestea se gasesc in prima constructie de tip parkride realizata din panouri metalice si dotat. continuă pe Antena3

Vesti bune pentru CFR. Lazio ii menajeaza pe Immobile si Milinkovic-Savic

Atacantul Ciro Immobile si mijlocasul Sergej Milinkovic-Savic, doi dintre cei mai cunoscuti fotbalis.

REGULILE S-AU SCHIMBAT RADICAL! VEZI cine NU MAI ARE DREPTUL sa faca SCOALA DE SOFERI! VESTI proaste pentru ROMANI

Vesti proaste pentru viitorii soferi din Romania! BOMBA MONDENA! FUEGO SI MIRABELA DAUER NU SE MAI FERESC S-A AFLAT ADEVARUL DESPRE RELATIE! FANII SUNT ULUITI GALERIE FOTO) Conform unor noi reguli din.

Ministrul Muncii vine cu vesti imbucuratoare pentru pensionari

Ministrul Muncii vine cu vesti imbucuratoare pentru pensionari: numarul dosarelor cu termene intarziate de recalculare a pensiilor a fost redus aproape la jumatate. Totodata, Violeta.

Vesti proaste pentru pensionari. 45.000 de dosare au intarzieri la recalcularea pensiilor

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, le-a cerut directorilor de la casele de pensii sa prezinte, pana in prima saptamana din luna decembrie o situatie la zi si solutii pentru rezolvarea problemelor aparute la peste 45. 000 de dosare de recalculare a pensiilor, dupa ce a aflat ca acestea sunt intarziate, in medie, cu una-trei luni, iar in .

Vesti proaste pentru soferi! Amenzile ar putea fi majorate cu 50% de la 1 ianuarie 2020

Vesti proaste pentru toti soferii! incepand din ianuarie 2020 amenzile ar putea fi marite cu aproximativ 50%, de la 145 de lei la 223 de lei punctul. Daca pana acum, in ultimii doi ani, punctul.

Vesti proaste pentru actorii din Las Fierbinti. Ce s-a intamplat cu serialul

Lucrurile nu sunt tocmai roz pentru actorii din serialul Las Fierbinti. Productia de la PRO TV a primit o lovitura, pentru ca in acest an nu a fost recompensata valoarea acestui show, in cadrul unei gale ce a avut loc de curand. Serialul de comedie a fost detronat, cu doar o seara in urma, de .

APIA anunta finalizarea campaniei de plati in avans pentru beneficiarii care au depus cereri unice in 2019

Campania de plati in avans pentru beneficiarii care au depus cererea unica de plata in 2019 s-a finalizat vineri, suma totala autorizata la plata fiind de 1,335 miliarde de euro, a anuntat Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA).

Amenda de 1.500 de lei pentru cei care fac asta cand sunt opriti de politistii de la Rutiera

Persoanele care refuza sa se legitimeze la solicitarea politistilor de la Brigada Rutiera risca sa primeasca o amenda de 1. 500 de lei. Legea care prevede acest lucru a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis la sfarsitul lunii octombrie si ii vizeaza si pe cei care nu se afla la volan si care refuza sa arate .

Florin Citu: Sunt vesti bune; in urmatoarele zile va exista o solutie pentru Ordonanta 1142018

In urmatoarele zile va exista o solutie pentru Ordonanta 1142018, care va fi prezentata public de premierul Ludovic Orban, a declarat, joi seara, la Digi 24, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, noteaza Agerpres.

Ce spune ministrul Finantelor despre controversata OUG 114: Sunt vesti bune

In urmatoarele zile va exista o solutie pentru Ordonanta 1142018, care va fi prezentata public de premierul Ludovic Orban, a declarat, joi seara, la Digi 24, ministrul Finantelor Publice, Florin.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )