Libnet.ro
UNICEF

18:31

Vesti bune pentru oameni! Cu cat s-au micsorat, de fapt, amenzile pentru nerespectarea restrictiilor anti-Covid

Playtech Playtech,
Vesti bune pentru oameni! Cu cat s-au micsorat, de fapt, amenzile pentru nerespectarea restrictiilor anti-Covid

Parlamentul a votat, astazi, in lectura finala, modificari in Codul Contraventional la amenzile acordate pentru nerespectarea restrictiilor anti-Covid. Este vorba despre micsorari considerabile la cuantumul amenzilor, care oricum raman destul de drastice. Astfel, amenzile vor fi chiar de aproximativ 10 ori mai mici decat au fost pana in prezent. Potrivit modificarilor, pentru persoanele fizice cuantumul . continuă pe Playtech

Vesti bune pentru copii. :) Fauci spune ca Mos Craciun are imunitate innascuta la Covid

Anthony Fauci, principalul expert in boli infectioase din SUA, a declarat ca Mos Craciun are imunitate innascuta si nu va aduce Covid-19, relateaza USA Today.

Laptele cu smochine, minunea nestiuta pentru oameni. Nu ai idee cat de mult bine face

Cunoscut inca din vechime, smochinul era denumit de egipteni alimentul multifunctional datorita calitatilor sale terapeutice. Are efecte emoliente, calmante, tonifiante, vitaminizante, laxative, hemostatice si antiinflamatorii. Ai mai jos un truc pe care il poti folosi la nevoie. Despre sanatate: efectele unui aliment-minune. Laptele cu smochine, miracol pentru organism Smochinele au o concentratie calorica importanta si .

Vesti proaste pentru pensionari! Cine face anuntul trist: Cea mai grea lovitura de dupa 1989

Sunt vesti proaste pentru pensionari. Pensionarii romani urmeaza sa primeasca cea mai grea lovitura de dupa anul 1989. Acestia ar trebui sa isi ia gandul de la legea pensiilor, sustine un reputat economist. Vesti teribile pentru pensionari. Legea Pensiilor nu va fi respectata de PNL. Cine sustine asta Pensionarii au parte de vesti proaste. Acestia .

Vesti proaste pentru acesti pensionari. Vor ramane fara pensii, momentan

Cu economia la pamant si cu multe lipsuri, pensionarii romani traiesc de azi pe maine. Este si cazul unui numar insemnat de pensionari, locuitori ai judetului Buzau. Multi dintre acestia, conform presei locale, nu si-au primit pensiile de ceva vreme. Pensionarii fara pensii in judetul Buzau Criza economica si pandemia a afectat mai multe judete .

Vesti triste pentru astronomi: Radiotelescopul gigant Arecibo va fi demolat

Celebrul telescop Arecibo din Puerto Rico, care ameninta sa se prabuseasca dupa ce s-au rupt doua cabluri de sprijin, va fi demontat dupa 57 de ani de funtionare, a declarat joi Fundatia Nationala a Stiintei din SUA, o lovitura pentru astronomie mondiala, potrivit AFP.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )