Libnet.ro
UNICEF

15:15

Vesti bune pentru pacienti: Spitale din Bucuresti reabilitate din fonduri UE (VIDEO)

B1 B1,
Vesti bune pentru pacienti: Spitale din Bucuresti reabilitate din fonduri UE (VIDEO)

Spitalele Gomoiu, Filantropia si Cantacuzino vor fi reabilitate cu fonduri europene! Primarul General, Gabriela Firea, a semnat cu ministru delegat pentru fonduri europene, Marius Nica trei contracte de finantare. continuă pe B1

Vesti bune pentru romani! Pasapoartele ar putea fi valabile zece ani

Pasapoartele ar putea fi valabile zece ani. Mai multi parlamentari UDMR au initiat un proiect prin care valabilitatea pasapoartelor simple electronice sa se dubleze pentru persoanele cu varsta de.

Bani europeni pentru trei spitale din Bucuresti

Trei spitale din Capitala, respectiv Spitalul de Copii Gomoiu, Spitalul Filantropia si Spitalul Cantacuzino vor beneficia de bani europeni. Anuntul a fost facut de primarul general Gabriela Firea.

Accident GRAV la iesirea din Bucuresti: Traficul este BLOCAT, se intervine cu elicopterul SMURD

Accident extrem de grab la iesirea din Bucuresti. Traficul este blocat, iar autoritatile intervin in forta. Totul s-a intamplat pe drumul care leaga localitatea Petrechioara de Afumati. Doua ma.

Aparitie inedita intr-un hypermarket din Bucuresti. Oamenilor nu le-a venit sa creada ca este chiar el

Aparitie inedita intr-un hypermarket din Bucuresti. Candva un politician foarte indragit de romani, dar care a fost nevoit sa faca un pas in spate din cauza problemelor cu.

Cod galben de vant puternic pentru 14 judete din vestul si centrul tarii, incepand de miercuri noapte

Meteorologii au emis, miercuri, o avertizare cod galben de vant puternic, valabila incepand de miercuri noapte, pentru judetele Caras-Severin, Timis si Arad, dar si pentru zonele montane din alte.

Bani pentru spitalele din Bucuresti. Anuntul facut de Gabriela Firea

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, s-a intalnitcu ministrul delegat pentru Fonduri Europene, Marius Nica, miercuri la sediul PMB, pentru a semna trei contracte de finantare pentru trei.

SNN plateste Administratiei Nationale Apele Romane circa 60 milioane lei pentru folosirea apei din Dunare

Producatorul de energie Nuclearelectrica SNN) a incheiat un contract in valoare de 59,92 milioane lei pentru utilizarea/exploatarea resurselor de apa de suprafata si/sau subterane - utilizare apa din Dunare pentru cele doua reactoare ale centralei in anul 2018, arata un comunicat al companiei transmis Bursei de Valori BVB).

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )