Libnet.ro
UNICEF

10:01

Vesti bune pentru pensionari. Aceasta categorie ar putea primi bani in plus

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru pensionari. Aceasta categorie ar putea primi bani in plus

Romanii cu varsta de peste 75 de ani care au venituri la nivelul pensiei minime sociale si persoanele fara adapost ar putea beneficia, in viitor, de acordarea de mese calde pe baza de tichete valorice de 180 de lei pe luna, se arata intr-un proiect de ordonanta de urgenta, aflat in dezbatere publica la Ministerul Fondurilor Europene. continuă pe Antena3

Jurnalul de economie, cu Daniel Apostol. Vesti bune pentru romani! Preturile la gaze ar putea sa scada

Peste exact doua saptamani se vor liberaliza preturile la gaze naturale. Din acel moment, 3,4 milioane de consumatori casnici, care sunt acum alimentati in sistem reglementat, vor trece in piata libera. intrebarea este cu ce costuri se va intampla acest lucru.

Ce promite Guvernul pentru ajutarea economiei. Vesti bune pentru industria HORECA

Guvernul a anuntat noi masuri economice care sa ajute mediul economic.

Ludovic Orban, vesti bune dupa vizita la santierul din Brasov. Vreau ca peste sase ani sa pot spune ca toate drumurile duc la Brasov

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a facut o vizita in Brasov pentru a vedea in ce stadiu sunt lucrarile la lotul de autostrada Rasnov Cristian si santierul Aeroportului International Brasov Ghimbav.

Lovitura pentru pensionari! Pensiile care vor fi impozitate cu 85%

Proiectul de lege privind impozitarea pensiilor a trecut de camera decizionala si in cinci zile va ajunge la Cotroceni, pe masa presedintelui, pentru a fi promulgat. Cel mai probabil, legea va fi contestata la Curtea Constitutionala.

Vesti proaste pentru Romania: de ce nu vom avea in 2020 vaccin sau tratament impotriva virusului

Cercetatorii din lumea intreaga lucreaza la foc automat pentru a stopa pandemia de coronavirus. Numai ca vestile sunt proaste pentru Romania si anul acesta poate fi vazut ca o infrangere.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )