Libnet.ro
UNICEF

12:15

Lovitura pentru pensionari! Pensiile care vor fi impozitate cu 85%

Antena3 Antena3,
Lovitura pentru pensionari! Pensiile care vor fi impozitate cu 85%

Proiectul de lege privind impozitarea pensiilor a trecut de camera decizionala si in cinci zile va ajunge la Cotroceni, pe masa presedintelui, pentru a fi promulgat. Cel mai probabil, legea va fi contestata la Curtea Constitutionala. continuă pe Antena3

Lovitura pentru un milion de romani care detin acest card

Revolut modifica incepand cu data de 12 august regulile privind platile externe efectuate de clienti, introducand comisioane valutare si majorand costurile existente.

Lovitura pentru fiica Stelei Popescu. Motivul pentru care Doina Maximilian a fost data in judecata. Are legatura cu averea uriasa lasata mostenire (GALERIE FOTO)

Probleme in justitie pentru fiica Stelei Popescu, Doina Maximilian. Aceasta a fost data in judecata la sfarsitul anului trecut de o firma imobiliara. Aceasta a fost chemata la tribunal in calitate de.

Lovitura pentru Mario Iorgulescu. Decizia definitiva a Curtii de Apel Bucuresti

Mario Iorgulescu va fi dat in urmarire internationala. Curtea de Apel Bucuresti a dat astazi sentinta definitiva. Fiul fostului sef al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) ste arestat in lipsa, in sensul in care instanta a respins contestatia la mandatul de arestare emis de Tribunalul Bucuresti.

CORONAVIRUS |Noile reguli pentru anul scolar care va incepe in toamna: Cel mult 15 elevi in clase, care vor sta maximum patru ore la cursuri. Prin rotatie, se continua si invatamantul online

Epidemia de coronavirus schimba radical felul in care se va desfasura anul scolar 2020-2021. Elevii ar urma sa se intoarca in banci, indepand din 14 septembrie, insa intreaga activitate scolara se va.

Medicii din alte judete care vor profesa la Buzau vor locui intr-un bloc construit de CJ

Medicii care locuiesc in alte judete dar accepta sa profeseze la Buzau vor primi, pe perioada contractului, locuinta de la Consiliul Judetean. Totul este posibil ca urmare a deciziei Consiliului Judetean de a reamanaja terenul ramas liber dupa ce fosta maternitate a fost inchisa, iar cladirea in care a functionat unitatea medical a fost daramata.

Primarul unei localitati din Romania le ofera teren gratuit celor care vor sa isi construiasca pensiuni pentru a sprijini turismul

Este vorba despre localitatile din Muntii Rodnei. Aici poti gasi peisaje care iti taie rasuflarea, iar ospitalitatea localnicilor si traditiile din zona te fac sa vrei sa descoperi natura pas cu pas. Cu.

Cetatenii care vor primi bani in conturi direct de la stat. in ce tara se intampla acest lucru

Pandemia de coronavirus a fortat multe Guverne sa intervina si sa ofere stimulante financiare. Sunt ajutate companiile care cauta revenirea economica, dar si cetatenii. in Romania,.

Primarul unei localitati din Romania ofera teren gratuit celor care vor sa construiasca pensiuni

In comuna Parva, aflata la poalele muntilor Rodnei, primarul pune la bataie 20 de hectare. Le da teren celor care vin cu bani si vor sa construiasca pensiuni si cabane.

Cetatenii romani care vor intra in carantina si izolare la venirea in tara. Noi precizari

Cetatenii romani care vin din alte tari care nu se regasesc pe lista statelor de pe lista adsmisp, vor intra an carantina si izolare.

Anuntul ANAF pentru toti romanii care au card bancar. Chiar de astazi poti face acest lucru

ANAF a facut un anunt important pentru romani si cauta sa-si imbunatateasca serviciile oferite contribuabililor. Daca ai un card bancar, atunci aceasta solutie ar putea fi pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )