Libnet.ro
UNICEF

21:30

Vesti bune pentru pensionari. Toate pensiile vor fi platite pana la data de 15 a fiecarei luni

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru pensionari. Toate pensiile vor fi platite pana la data de 15 a fiecarei luni

Vesti bune pentru pensionari. De luna aceasta, pensiile sunt mai mari cu 10%, iar Guvernul a decis modificarea intervalului in care oamenii isi primesc banii. Astfel, plata pensiilor, distribuite de Posta. continuă pe Antena3

E OFICIAL! Schimbari radicale pentru PENSIONARI! Acesti romani vor beneficia de recalcularea pensiei

O noua propunere legislativa poate schimba totul pentru pensionarii din Romania! Bani pe care le primesc romanii pensionati inainte de 2011 ar putea sa fie recalculati. Mai exact, propunerea legislativa.

Vesti bune pentru romani! Vom plati mai putin pentru factura la electricitate

Pe 1 iulie a intrat in vigoare scaderea avizata de Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) a valorii preturilor maxime aplicate la curentul electric de fiecare Furnizor de Ultima.

Vesti bune pentru milioane de romani

Mai multe modificari guvernamentale intra in vigoare pe 1 iulie, dar cresterea punctului de pensii cu 10%, ceea ce va duce la o majorare a pensiilor romanilor, este principala noutate. De asemenea, de duminica 1 iu.

Guvernul tocmai a facut anuntul care afecteaza milioane de pensionari: Ce se intampla, de fapt, cu toate pensiile de la 1 iulie

Pensiile vor fi majorate cu 10% de la 1 iulie, pensia minima garantata crescand la 640 de lei pe luna. Anuntul a fost facut de premierul Viorica Dancila, in sedinta de Guvern de joi, care a mai declarat.

SPECIALISTII, in alerta MAXIMA din cauza iNCALZIRII GLOBALE: Toate continentele vor fi AFECTATE

Oamenii de stiinta atrag atentia asupra efectelor devastatoare ale incalzirii globale asupra albinelor. Disparitia masiva a acestor insecte urmeaza sa se produca in urmatorii ani, pe toate continentele, din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )