Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vesti bune pentru profesori. Noi modificari in legea educatiei nationale

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru profesori. Noi modificari in legea educatiei nationale

Vesti bune pentru profesori. Acestia isi vor putea reduce numarul de ore fara a li se diminua salariul. Senatul a adoptat luni un proiect legislativ care prevede ca profesorii sau invatatorii care. continuă pe Antena3

Vesti bune pentru Florin Andon! S-a incheiat lupta la retrogradare in Premier League

In urma meciurilor disputate sambata in Premier League s-a aflat si numele ultimei echipe care din sezonul urmator va evolua in esalonul secund al fotbalul englez.

Titularizare 2019. Site-ul cu posturile vacante a fost actualizat. Pe 15 mai se publica lista finala cu locurile pentru profesori

Titularizare 2019. Candidatii la concursul de titularizare din acest an pot consulta lista actualizata cu posturile disponibile pe site-ul oficial al Ministerului Educatiei. Profesorii pot vedea pe site unde sunt locurile disponibile pentru fiecare judet in parte. Saptamana viitoare, pe 15 mai 2019, va fi publicata lista finala cu posturile vacante.

Veste buna pentru profesori. isi vor putea reduce numarul de ore fara diminuarea salariului

Norma de predare-invatare-evaluare pentru personalul didactic de predare si instruire practica cu o vechime in invatamant de peste 25 de ani, cu gradul I, si cel din corpul profesorilor mentori se poate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )