Libnet.ro
UNICEF

09:00

Vesti bune pentru profesori: Primesc 150 euro din bani UE, iar Guvernul nu impune obligatia de decont

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru profesori: Primesc 150 euro din bani UE, iar Guvernul nu impune obligatia de decont

Profesorii vor primi in saptamanile urmatoare o suma echivalenta cu aproximativ 150 euro, in cadrul programului Dezvoltarea carierei didactice finantat din fonduri europene si desfasurat timp de noua luni,. continuă pe Antena3

Profesorii primesc in perioada imediata 150 euro din bani UE, Guvernul nu impune obligatia de decont

Profesorii vor primi in saptamanile urmatoare o suma echivalenta cu aproximativ 150 euro, in cadrul programului Dezvoltarea carierei didactice finantat din fonduri europene, acestia fiind nevoiti doar sa.

Acord intre Porosenko si Putin: Ucrainenii vor primi din nou gaze din Rusia, cel putin pe timpul iernii

Vesti bune pentru ucraineni. Petro Porosenko a anuntat ca a ajuns la o intelegere cu omologul sau, Vladimir Putin, pentru reluarea furnizarii de gaze de catre Rusia. Acordul va fi valabil cel putin in timpul.

Cobie Smulders, vedeta din How I Met Your Mother, din nou insarcinata

Vesti bune pentru Cobie Smulders. Vedeta din How I Met Your Mother si sotul ei, actorul Taran Killam, asteapta cel de-al doilea copil.

Florin Madar vrea afaceri de 27,5 mil. euro din vanzarea de produse pentru constructii

Importatorul Temad Co din Brasov, detinut de omul de afaceri Florin Madar, estimeaza o crestere de 10% a cifrei de afaceri din acest an.

Ponta, despre bugetul pe anul viitor: Ar fi bine sa absorbim 7-8 mld. de euro din fondurile europene

Victor Ponta a declarat ca ar fi mai bine pentru Romania sa aiba un defic it de 2% in loc de 1,4% si ca nu stie cum va putea aloca in bugetul pe anul viitor sumele pentru cofinantarea a 50% din fondurile de coeziune.

Bateristul trupei U2 a pierdut 11 milioane euro din investitii paguboase, inclusiv in Romania

Larry Mullen, bateristul trupei U2, impreuna cu partenera sa Ann Acheson au pierdut mai mult de 11 milioane euro in urma unor investitii paguboase, dintre care peste 4,5 milioane de euro intr-o afacere facuta in Timisoara, fiind sfatuiti in aceste business-uri de compania de consultanta financiara Gaby Smyth and Company, relateaza site-ul rte. ie.

Moment stanjenitor pentru Obama, intr-un restaurant din New York

Presedintele american Barack Obama a povestit vineri cum cardul sau de credit a fost refuzat in urma cu cateva saptamani intr-un restaurant din New York, relateaza Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )