Libnet.ro
UNICEF

01:05

Moment stanjenitor pentru Obama, intr-un restaurant din New York

România Liberă România Liberă,
Moment stanjenitor pentru Obama, intr-un restaurant din New York

Presedintele american Barack Obama a povestit vineri cum cardul sau de credit a fost refuzat in urma cu cateva saptamani intr-un restaurant din New York, relateaza Agerpres. continuă pe România Liberă

New York: Cardul de credit al lui Obama, refuzat intr-un restaurant

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a povestit ieri cum propriul card de credit a fost refuzat acum cateva saptamani intr-un restaurant din New York, scrie AFP.

Cardul de credit al lui Obama a fost refuzat la un restaurant din New York

Presedintele american Barack Obama a fost nevoit recent sa treaca printr-un moment mai putin placut atunci cand i s-a refuzat plata cu cardul de credit intr-un restaurant din Statele Unite, scrie Business Insider.

Cardul de credit al lui Barack Obama, refuzat la un restaurant din New York

Celui mai puternic om din lume i-a fost respins cardul de credit la restaurant! Prezent la o conferinta pe tema protectiei impotriva fraudelor bancare, presedintele american Barack Obama a dezvaluit ca, dupa o.

Situatie INEDITA pentru CEL MAI PUTERNIC OM din lume

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a comentat un incident in care cardul sau bancar a fost refuzat la un restaurant din New York, precizand, in cursul unei conferinte in care a anuntat masuri privind.

Viorel Hrebenciuc, la DNA pentru audieri intr-un nou dosar

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a venit, luni, la DNA, unde va fi audiat intr-un nou dosar, acesta neprecizand insa in ce calitate va da declaratii.

Evadare in cea mai insorita tara din Europa, cu care vei intra pentru totdeauna intr-o relatie de calatorie

Dependenti de calatorii? Mihai Neicu, proprietarul companiei de paza si securitate Nei Holding, va recomanda o vacanta in cea mai insorita destinatie din lume. Vorbim despre Spania, unde soarele straluceste pe cer 300 de zile pe an si care va poate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )