Libnet.ro
UNICEF

11:30

Vesti bune pentru romani: cresc salariile din 2021! Ce categorie de angajati va primi mai multi bani

Playtech Playtech,
Vesti bune pentru romani: cresc salariile din 2021! Ce categorie de angajati va primi mai multi bani

Sunt vesti bune pentru o mica parte dintre romani. Salariile vor creste incepand cu 2021 pentru angajatii firmelor care nu au fost afectate de pandemia de coronavirus. Angajatii din multinationale vor avea parte de cresteri salariale de 4,7%-4,8% si in 2021, la fel ca si anul acesta. De asemenea, managerii vor avea cresteri de 3,8%. continuă pe Playtech

Vesti bune pentru romani: scutiri de impozit. Ce categorie va plati mai putine taxe, de fapt!

Autoritatile din Romania au luat o decizie care va bucura pe mii de oameni. De aceasta lege noua sunt vizate doua categorii de cetateni. Ce categorie de romani va plati mai putine taxe Senatul Romaniei a adoptat un proiect de lege important, care are ca scop reducerea taxelor pentru soferii profesionisti de TIR si autocar.

Vesti bune pentru romanii din judetele astea. Germania a facut anuntul: ce se va intampla acum

Autoritatile din Germania au actualizat lista cu zonele de risc din Romania. Doua judete din Romania au fost retrase de pe lista. Ce a anuntat Germania. Vesti bune pentru romanii din aceste judete Ministerul Afacerilor Interne informeaza ca autoritatile germane au actualizat lista zonelor de risc din Romania, cu intrare in vigoare de la data .

Vesti bune pentru soferii din Romania! Am obtinut 875 de milioane de euro de la UE pentru cea mai tare autostrada din tara

Joi, Comisia Europeana a anuntat ca a aprobat o investitie in valoare de 875,5 milioane euro de la Fondul de Coeziune pentru construirea primei faze a autostrazii Sibiu-Pitesti, anunta un comunicat de presa al Executivului comunitar. Vesti bune pentru soferii din Romania! Astfel, Comisia Europeana mai subliniaza ca aceasta va fi prima autostrada care va .

Vesti proaste pentru romanii cu economii in cont! Risca sa retraga mai putini bani de la banca

In plina pandemie, depozitele in lei la banci au crescut, insa dupa ce tragi linie te poti trezi ca retragi mai putin decat ai depus. Iar asta se intampla din cauza comisioanelor si nu a dobanzilor. Vesti proaste pentru romanii cu economii in cont! in Romania nu sunt dobanzi negative la depozitele in lei, iar .

Vesti proaste pentru fratele lui Florin Salam. Medicii au facut anuntul trist. Durere mare in familia manelistului

Starea de sanatate a fratelui lui Florin Salam este in continuare grava, iar medicii fac tot posibilul sa ii salveze viata lui Nelu Stoian. Acesta se afla in continuare intr-o coma indusa si respira cu ajutorul unui plaman artificial. Vesti proaste pentru fratele lui Florin Salam Medicii au decis sa-i puna un plaman artificial, pentru .

Vesti proaste pentru romanii care muncesc in industria auto. Un producator gigant anunta concedieri masive

Un producator gigant de componente auto are vesti proaste pentru mii de angajati. Continental AG, care are in Romania peste 20. 000 de angajati, extinde concedierile planificate anterior si anunta ca ar putea renunta la peste 30. 000 de posturi din intreaga lume. Se anunta vremuri grele pentru romanii care muncesc in industria auto. Un mare producator .

Vesti proaste pentru romanii saraci: ce se intampla cu mastile promise de Guvern. Nelu Tataru a facut anuntul

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat ca va fi reevaluat contractul incheat cu firma care trebuie sa livreze mastile pentru persoane defavorizate, din cauza faptului ca s-ar fi incalcat niste termeni. Ancheta interna la Comisia de achizitii din Ministerul Sanatati a inceput in cursul zilei de joi si s-a constatat ca Naguma Medical Supply SRL .

Horoscop 2 septembrie 2020. Vesti importante pentru zodii

Este ziua Lunii Pline pentru Pesti! Soarele si Uranus troneaza in aceeasi zi, in armonie cu Luna stralucitoare, trimitandu-ti fiori pe coloana vertebrala! Acum, daca asta nu este magic, nu stim ce este! Totusi, exista o nota mai grea care reverbereaza si este Venus in Rac, vizavi de Saturn. Horoscop 2 septembrie 2020 Planeta iubirii .

Anunt important pentru romani: ce act a disparut de la 1 septembrie. Nelu Tataru explica de ce l-a scos

Declaratia pe proprie raspundere a parintilor pentru trimiterea copiilor la scoala a fost eliminata, urmand ca triajul sa se faca observational, a spus Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Anunt important pentru tara: ce act a disparut de la 1 septembrie. Nelu Tataru explica de ce a fost scos Parintii nu vor trebui sa mai completeze nicio .

Netflix e gratis pentru romani. Cum poti urmari ultimele filme si seriale

Netflix iti permite acum sa vizionezi gratis unele dintre cele mai populare productii originale, fara a fi nevoie sa-ti configurezi un cont. inainte, doritorii puteau experimenta perioada gratuita de o luna, dar acum metoda este una si mai simpla. Urmareste filme si seriale gratis pe Netflix Este nevoie doar sa accesati aceasta pagina de Netflix .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )