Libnet.ro
UNICEF

18:45

Vesti bune pentru romanii din judetele astea. Germania a facut anuntul: ce se va intampla acum

Playtech Playtech,
Vesti bune pentru romanii din judetele astea. Germania a facut anuntul: ce se va intampla acum

Autoritatile din Germania au actualizat lista cu zonele de risc din Romania. Doua judete din Romania au fost retrase de pe lista. Ce a anuntat Germania. Vesti bune pentru romanii din aceste judete Ministerul Afacerilor Interne informeaza ca autoritatile germane au actualizat lista zonelor de risc din Romania, cu intrare in vigoare de la data . continuă pe Playtech

Vesti bune pentru soferii din Romania! Am obtinut 875 de milioane de euro de la UE pentru cea mai tare autostrada din tara

Joi, Comisia Europeana a anuntat ca a aprobat o investitie in valoare de 875,5 milioane euro de la Fondul de Coeziune pentru construirea primei faze a autostrazii Sibiu-Pitesti, anunta un comunicat de presa al Executivului comunitar. Vesti bune pentru soferii din Romania! Astfel, Comisia Europeana mai subliniaza ca aceasta va fi prima autostrada care va .

Vesti proaste pentru romanii cu economii in cont! Risca sa retraga mai putini bani de la banca

In plina pandemie, depozitele in lei la banci au crescut, insa dupa ce tragi linie te poti trezi ca retragi mai putin decat ai depus. Iar asta se intampla din cauza comisioanelor si nu a dobanzilor. Vesti proaste pentru romanii cu economii in cont! in Romania nu sunt dobanzi negative la depozitele in lei, iar .

Vesti proaste pentru romanii care muncesc in industria auto. Un producator gigant anunta concedieri masive

Un producator gigant de componente auto are vesti proaste pentru mii de angajati. Continental AG, care are in Romania peste 20. 000 de angajati, extinde concedierile planificate anterior si anunta ca ar putea renunta la peste 30. 000 de posturi din intreaga lume. Se anunta vremuri grele pentru romanii care muncesc in industria auto. Un mare producator .

Alerta meteo ANM. Nu scapam de canicula! Cate luni de vara mai avem. Vesti bune pentru iubitorii de litoral

Vara lui 2020 ar putea fi una dintre cele mai calduroase din istoria masuratorilor meteorologice. Astfel, vestile de la meteorologi sunt aparent bune, acestia spunand ca vara nu se lasa dusa cu una cu doua din tara noastra. Porivit prognozei meteo pe urmatoarele doua saptamani, vremea in aceasta perioada va fi una calda, chiar caniculara .

Horoscop 31 august, cu Camelia Patrascanu. Vesti bune pentru Gemeni, Fecioarelor li se contureaza destinul

Ne preocupa mult viitorul. Poate ca nu il definim foarte clar, dar acest lucru nu inseamna sa ne dam batuti.

Horoscop zilnic - marti, 1 septembrie 2020. Perioada este promitatoare in cautarea unei relatii pentru nativii din zodia Leu

Vesti bune pentru nativii din zona Leu. Perioada este promitatoare in cautarea unei relatii, iar nativii din zodiaFecioara au mult de castigat pe plan profesional. Horoscop zilnic - marti,.

Vesti proaste pentru fratele lui Florin Salam. Medicii au facut anuntul trist. Durere mare in familia manelistului

Starea de sanatate a fratelui lui Florin Salam este in continuare grava, iar medicii fac tot posibilul sa ii salveze viata lui Nelu Stoian. Acesta se afla in continuare intr-o coma indusa si respira cu ajutorul unui plaman artificial. Vesti proaste pentru fratele lui Florin Salam Medicii au decis sa-i puna un plaman artificial, pentru .

Horoscop 2 septembrie 2020. Vesti importante pentru zodii

Este ziua Lunii Pline pentru Pesti! Soarele si Uranus troneaza in aceeasi zi, in armonie cu Luna stralucitoare, trimitandu-ti fiori pe coloana vertebrala! Acum, daca asta nu este magic, nu stim ce este! Totusi, exista o nota mai grea care reverbereaza si este Venus in Rac, vizavi de Saturn. Horoscop 2 septembrie 2020 Planeta iubirii .

Simona Halep, vestea finalului de sezon! Ce urmeaza pentru sportiva din Romania

Simona Halep a decis sa nu participe la US Open 2020, din cauza temerilor legate de pandemia de coronavirus. in schimb, jucatoarea de pe locul 2 mondial se pregateste intens pe zgura. Primul ei turneu dupa aceasta noua pauza va fi la Roma, incepand cu 14 septembrie. Dar cel mai important obiectiv ramas in 2020 .

ORBAN: Cadrele didactice sa se adapteze incat sa poata sa predea si pentru copiii din clasa si pentru cei care urmaresc lectii online

Premierul Ludovic Orban a afirmat, miercuri, ca trebuie sa se adapteze cadrele didactice la noua situatia generata de pandemie astfel incat sa poata preda si pentru copiii din clasa si pentru care urmaresc lectiile online. El a precizat ca in timpul verii zeci de mii de cadre didactice au urmat cursuri pentru cresterea competentelor digitale, conform news. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )