Libnet.ro
UNICEF

05:15

Vesti bune pentru romani! Ce valoare vor avea tichetele de masa in 2019

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru romani! Ce valoare vor avea tichetele de masa in 2019

Toti romanii care primesc tichete de masa sunt vizati! Potrivit unui act normativ al Ministerului Muncii si Justitiei Sociale, valoarea tichetelor va ramane aceeasi in 2019. Valoarea tichetelor de. continuă pe Antena3

Vesti bune pentru bucuresteni. Metrorex vrea sa creasca frecventa metrourilor pe cea mai aglomerata magistrala

Magistrala 2 Pipera-Berceni este singura magistrala de metrou care a inregistrat o crestere a traficului in 2018, iar compania Metrorex pregateste o modernizare a liniei, astfel incat trenurile sa circule la un.

Vesti mari pentru romani! Statul iti da 20.000 de lei daca indeplinesti aceste conditii

Statul a gasit o metoda prin care sa-i stimuleze pe oameni sa treaca la energie verde. Noul program al Administratiei Fondului de Mediu le acorda 20. 000 de lei celor interesati sa produca acasa curent, prin.

Vesti bune! Cum poti obtine concediu un an si indemnizatie lunara de 1700 de lei

Vesti bune pentru mii de romani! Cum poti obtine concediu pe un an si indemnizatie lunara de 1700 de lei. Citeste mai mult pe.

VREMEA. Meteorologii vin cu vesti bune. Vor fi temperaturi cu doua cifre in toata tara

Meteorologii vin cu vesti bune, dupa ce Romania s-a confruntat cu o perioada in care vantul, ploaia inghetata si poleiul au facut ravagii. Vor fi temperaturi primavaratice, anunta.

Vesti proaste pentru vanzatorii de martisoare. Nu vor mai putea vinde in aceste locuri! Decizia Primariei

Anul acesta de 1 si 8 martie nu se vor mai vinde martisoare la Piata Romana, Unirii sau Universitate, a decis Primaria Capitalei, prin Administratia Strazilor. Potrivit Primariei Capitalei, comerciantii de.

Un stat european isi deschide portile pentru romani. Salarii de 6.000 de euro

Unul dintre cele mai bogate state europene isi dschide portile pentru romani. Elvetia a anuntat ca elimina restrictiile pentru romanii care vor sa munceasca acolo. Guvernulfederal de laBerna.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea un februarie de vis. Li se indeplinesc toate dorintele

Luna februarie vine cu dorinte implinite si cu mult noroc pentru trei semne zodiacale. HOROSCOPGEMENI- Stralucesti de bucurie si optimism. Te simti mult mai bine ca luna trecuta si esti gata sa.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea un februarie de cosmar. Nimic nu le merge bine - E un dezastru total

Luna februarie vine cu ghinion pentru trei dintre semnele zodiacale. Nimic nu pare sa le mearga bine. HOROSCOP RAC - Nu reusesti sa faci fata emotiilor care apar in viata ta in aceasta luna. Te simti.

Peste 1.500 de joburi disponibile pentru romanii care vor sa lucreze in strainatate

Romanii care vor sa lucreze in strainatate pot alege din cele peste 1. 500 de joburi puse la dispozitie de angajatori. Cele mai multe locuri de munca vacante sunt in Spania, Marea Britanie si Olanda.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )