Libnet.ro
UNICEF

09:45

Vesti proaste pentru vanzatorii de martisoare. Nu vor mai putea vinde in aceste locuri! Decizia Primariei

Antena3 Antena3,
Vesti proaste pentru vanzatorii de martisoare. Nu vor mai putea vinde in aceste locuri! Decizia Primariei

Anul acesta de 1 si 8 martie nu se vor mai vinde martisoare la Piata Romana, Unirii sau Universitate, a decis Primaria Capitalei, prin Administratia Strazilor. Potrivit Primariei Capitalei, comerciantii de. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo pentru 24 ianuarie. Vesti proaste de la meteorologi

Vremea va fi inchisa si temporar vor fi precipitatii in toate regiunile, local mai insemnate cantitativ, cu precadere in zonele deluroase si montane din sud unde se vor cumula in general intre 25 si.

VREMEA. Vesti proaste de la meteorologi. Ce se intampla cu vremea

Vesti nu foarte bune de la meteorologi care anunta pentru perioada 24-27 ianuarie 2019o vreme destul de rece, dar cu fluctuatii ale valorilor termice atat ziua, cat si pe parcursul.

Vesti proaste de la meteorologi. Ce se intampla cu vremea

Vesti nu foarte bune de la meteorologi care anunta pentru perioada 24-27 ianuarie 2019o vreme destul de rece, dar cu fluctuatii ale valorilor termice atat ziua, cat si pe parcursul noptilor. Vremea.

VREMEA. Prognoza meteo pana duminica. Vesti proaste de la meteorologi

Vesti nu foarte bune de la meteorologi care anunta pentru perioada 24-27 ianuarie 2019o vreme destul de rece, dar cu fluctuatii ale valorilor termice atat ziua, cat si pe parcursul noptilor, in.

Vesti bune pentru romani! Ce valoare vor avea tichetele de masa in 2019

Toti romanii care primesc tichete de masa sunt vizati! Potrivit unui act normativ al Ministerului Muncii si Justitiei Sociale, valoarea tichetelor va ramane aceeasi in 2019. Valoarea tichetelor de.

Peste 1.500 de joburi disponibile pentru romanii care vor sa lucreze in strainatate

Romanii care vor sa lucreze in strainatate pot alege din cele peste 1. 500 de joburi puse la dispozitie de angajatori. Cele mai multe locuri de munca vacante sunt in Spania, Marea Britanie si Olanda.

Un nou referendum pentru Brexit devine tot mai posibil! Liderul opozitiei a facut un demers in premiera pentru iesirea din criza

Jeremy Corbyn, liderul laburistilor din Marea Britanie si principalul artizan al opozitiei, a mai facut un pas spre un nou referendum popular pentru ramanerea in Uniunea Europeana, relateaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )