Libnet.ro
UNICEF

14:15

Vesti bune pentru romanii care vor sa isi cumpere un apartament

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru romanii care vor sa isi cumpere un apartament

Vesti bune pentru romanii care vor sa isi cumpere un apartament. Camera Deputatilor a adoptat un proiect de lege care prevede ca locuintele noi sa poata fi vandute abia dupa ce s-a primit receptia finala a. continuă pe Antena3

DOCUMENT Trei zile de concediu pentru femeile care vor urma o procedura de fertilizare in vitro

Salariatele care vor urma o procedura de fertilizare in vitro ar putea beneficia de un concediu de odihna suplimentar, platit, de 3 zile, reiese dintr-un proiect al Ministerului Muncii, care se afla la avizare in cadrul Consiliului Economic si Social.

HOROSCOP 8 aprilie, cu Camelia Patrascanu. Vesti bune pentru Fecioare, Sagetatorii trebuie sa munceasca pe branci

Astazi trebuie sa fim practici, spune astrologul Camelia Patrascanu, referindu-se la Luna in Taur. HOROSCOP Berbec - Luna in semnul banilor, se gandesc la ei si iau o pozitie de forta in.

Catalin Radulescu o someaza pe Viorica Dancila: Sa hotarasca urgent ce face cu aceste Coduri / Va fi gasita vinovata pentru oamenii care stau in puscarii si care sufera

Dupa ce Liviu Dragnea parea sa fi renuntat la ideea modificarii Codurilor penale prin ordonanta de urgenta, deputatul PSD readuce in discutie aceasta mult discutata tema in partid si o someaza pe Viorica Dancila sa se hotarasca urgent ce va face cu aceste Coduri. El sustine ca premierul si ministrul Justitiei vor fi vinovati pentru oamenii care stau in puscarii si care sufera.

Tudorel Toader, replica pentru cei care cer reverificarea sa de catre CNSAS

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a avut o replica, tot pe Facebook, si pentru cei care cer reverificarea sa de catre CNSAS. intelegand faptul ca se solicita verificarea mea de catre CNSAS,.

Casti de gaming care vor aduce orice joc la realitate

O pereche de casti de gaming bune trebuie sa aiba un design placut pentru sesiuni mai lungi si sa ofere un sunet bogat, care sa te transpuna cu adevarat in actiunea jocului. Iata care sunt recomandarile noastre.

Amenda uriasa pentru soferii care isi atarna obiecte de oglinda retrovizoare

In Anglia, cei care atarna obiecte sau lipesc stickere pe parbriz, s-ar putea alege cu o amenda de 1. 000 de lire sterline aproximativ 1,165 de euro) Scopul este acela de a se asigura ca soferii nu au.

Au vrut o schimare in viata lor, insa nu stiau pretul pentru care vor plati. O fiica si mama ei au facut un lucru infiorator, povestea lor a ingrozit internetul (FOTO)

O mama si-a a incurajat fiica de 23 ani, sa danseze si sa intretina relatii intime cu barbati mult mai in varsta, pentru ca ele sa-si poata plati operatiile estetice si cosmeticele. Georgiana.

Calator prin Romania, proiectul a doi tineri care vor sa promoveze tara mai bine decat o fac autoritatile

Calator prin Romania este un proiect dezvoltat de doi tineri, absolventi ai Academiei de Studii Economice, care au inteles si nu au vrut sa ignore) potentialul turistic enorm pe care il are Romania, dar si limitele autoritatilor legate de.

Noi detalii despre detinutul condamnat pentru omor, care a evadat din Penitenciarul Gaesti, judetul Dambovita. A evadat pentru ca s-ar fi indragostit

Este mobilizare mare in judetul Dambovita, dupa ce un detinut, condamnat la 15 ani de inchisoare pentru omor, a evadat din Penitenciarul Gaesti. DetinutulCretu Constantine din Iasi si.

Detinutul condamnat pentru omor, care a evadat din Penitenciarul Gaesti, a fost prins

Un detinut, care a evadat de la penitenciarul din Gaesti, judetul Dambovita, este cautat de politisti. Barbatul e din Iasi si se afla la munca in penitenciar. Detinutul a parasit locul .

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )