Libnet.ro
UNICEF

05:15

Amenda uriasa pentru soferii care isi atarna obiecte de oglinda retrovizoare

Antena3 Antena3,
Amenda uriasa pentru soferii care isi atarna obiecte de oglinda retrovizoare

In Anglia, cei care atarna obiecte sau lipesc stickere pe parbriz, s-ar putea alege cu o amenda de 1. 000 de lire sterline aproximativ 1,165 de euro) Scopul este acela de a se asigura ca soferii nu au. continuă pe Antena3

Pedeapsa cu moartea pentru turistii care isi fac selfie pe o plaja din Thailanda

Pedeapsa cu moartea pentru turistii care isi fac selfie pe o plaja situata chiar sub culoarul de zbor al aeroportului din statiunea Phuket, Thailanda. Sefii aeroportului sunt furiosi si au promis ca vor.

Catalin Radulescu o someaza pe Viorica Dancila: Sa hotarasca urgent ce face cu aceste Coduri / Va fi gasita vinovata pentru oamenii care stau in puscarii si care sufera

Dupa ce Liviu Dragnea parea sa fi renuntat la ideea modificarii Codurilor penale prin ordonanta de urgenta, deputatul PSD readuce in discutie aceasta mult discutata tema in partid si o someaza pe Viorica Dancila sa se hotarasca urgent ce va face cu aceste Coduri. El sustine ca premierul si ministrul Justitiei vor fi vinovati pentru oamenii care stau in puscarii si care sufera.

Tudorel Toader, replica pentru cei care cer reverificarea sa de catre CNSAS

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a avut o replica, tot pe Facebook, si pentru cei care cer reverificarea sa de catre CNSAS. intelegand faptul ca se solicita verificarea mea de catre CNSAS,.

Lovitura uriasa pentru Angela Similea! A pierdut averea fostului sot

Doi ani s-a luptat pentru mostenirea de familie, insa Angela Similea 72 de ani) a fost invinsa de Gabriel Surdu, fratele regretatului ei sot. Pe 2 aprilie, instanta Tribunalului Iasi i-a dat castig de cauza.

CAMPANIA URGENTA ESTE PENTRU URGENTE Peste jumatate din apelurile la 112 in 2018 nu au fost de competenta serviciului

Campania Urgenta este pentru Urgente, care isi propune sa contribuie la educarea populatiei din Romania cu privire la utilizarea rationala si responsabila a serviciilor medicale de urgenta, a fost lansata duminica printr-o conferinta de presa la Spitalul de Urgenta Floreasca.

DOCUMENT Trei zile de concediu pentru femeile care vor urma o procedura de fertilizare in vitro

Salariatele care vor urma o procedura de fertilizare in vitro ar putea beneficia de un concediu de odihna suplimentar, platit, de 3 zile, reiese dintr-un proiect al Ministerului Muncii, care se afla la avizare in cadrul Consiliului Economic si Social.

Anunt important facut de ministrul Muncii pentru persoanele care au suferit amputatii

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat, vineri, ca persoanele care au suferit amputatii ori care s-au nascut fara unul dintre membre nu vor mai fi nevoite sa se prezinte periodic la comisiile de.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )