Libnet.ro
UNICEF

20:45

Vesti bune pentru soferi! Un proiect important este pus in dezbaterea senatorilor

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru soferi! Un proiect important este pus in dezbaterea senatorilor

Conducatorii auto ar putea sa-si pastreze dreptul de a conduce chiar si dupa ce au fost sanctionati pentru condusul unei masini sub influenta alcoolului, dar doar in anumite conditii. Practic, daca. continuă pe Antena3

Vesti proaste pentru Elena Udrea. Sansele sa scape de arest sunt aproape nule

Vesti proaste pentru Elena Udrea vin din Costa Rica! Un fost ministru de Justitie spune ca sansele sa scape de arest sunt aproape nule! Nu exista nicio sansa pentru revocarea arestului preventiv,.

Vesti uriase pentru ROMANI! Uluitor ce se intampla cu alocatiile de la 1 ianuarie

Toti cei cu varste cuprinse intre 2 si 18 ai ar urma ca de la 1 ianuarie 2019 sa incaseze 150 de lei, potrivit unui proiect legislativ initiat de doi deputati ai PNL. Proiectul prevede si majorarea de la 200 la.

Lovitura pentru SOFERI! Ai masina SECOND-HAND? Trebuie URGENT sa afli ASTA! Ce se mai poate face...

O noua decizie luata la nivel european poate schimba radical piata auto. Consiliul ministrilor Mediului din Uniunea Europeana a aprobat stimularea accesului la vehicule ecologice pentru statele membre unde acestea de.

Vesti uriase pentru mii de ROMANI! Vor fi platiti pe perioada concediului si vor primi norma de hrana

Vesi extraordinare pentru mii de pacienti romani. Dupa luni de zile de dezbateri, Comisia de sanatate a dat aviz favorabil pentru o importanta lege. Aceasta prevede ca bolnavii de TBC sa fie platiti pe.

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Vesti teribile pentru proprietarii a trei milioane de masini din Romania. Cat mai pot circula...

Tot mai multe tari vest europene au impus sau intentioneaza sa impuna restrictii pentru masinile care merg cu motorina. Comisia Europeana ar putea sesiza Curtea Europeana de Justitie in cazul Romaniei.

Petrolul scump anunta vremuri bune pentru depozitele la termen

De la inceputul anului, cotatia titeiului Brent a urcat cu 30% si sunt destule voci printre analistii marilor banci de investitii care il dau ca sigur spre 100 dolari/baril pe finalul anului, de la reperul de 85 dolari atins recent. O veste deloc buna pentru un mediu deja inflationist.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )