Libnet.ro
UNICEF

06:45

Vesti uriase pentru mii de ROMANI! Vor fi platiti pe perioada concediului si vor primi norma de hrana

B1 B1,
Vesti uriase pentru mii de ROMANI! Vor fi platiti pe perioada concediului si vor primi norma de hrana

Vesi extraordinare pentru mii de pacienti romani. Dupa luni de zile de dezbateri, Comisia de sanatate a dat aviz favorabil pentru o importanta lege. Aceasta prevede ca bolnavii de TBC sa fie platiti pe. continuă pe B1

VESTI PROASTE pentru PENSIONARI! Nu vor mai primi BANI din 2019! DECIZIA radicala a fost anuntata

Schimbari de ultima ora pentru pensionarii din Romania. Ministerul Finantelor Publice vrea sa realizeze economii, prin urmare contractul cu Posta va fi rupt. Astfel, pensia nu va mai fi adusa de postas ci va fi.

Anunt important pentru mii de romani. Peste cateva zile nu se mai pot cere despagubiri

Fostii proprietari de imobile nationalizate si mostenitorii acestora, care au formulat notificari in temeiul Legii nr. 10/2001 si ale caror dosare se aflau inregistrate la Autoritatea Nationala pentru.

PRIMA CASA, legea darii in plata. Senatorul Daniel Zamfir a dat o veste buna pentru mii de romani

Senatorul ALDE Daniel Zamfir a dat o veste buna pentru romanii care au credite Prima casa. Astazi, in Comisia Economica a Senatului am avizat favorabil proiectul de lege care permite si beneficiarilor.

BNR, vesti proaste pentru romanii cu credite: ROBOR A EXPLODAT!

Vesti proaste pentru romanii cu credite la banci! Indicele ROBOR a explodat. BNR anunta ca ROBOR la trei luni, , in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la.

Vesti bune pentru romani: Angajatii vor avea parte de o noua minivacanta

La sfarsitul lunii noiembrie, romanii vor avea parte de o noua minivacanata de 3 zile, ca urmare a faptului ca pe data de 30 noiembrie vineri) se sarbatoreste Sfantul Andrei, zi libera conform Codului.

Viorica Dancila, vesti bune pentru crescatorii de porci: cati bani vor fi alocati pentru despagubiri

Premierul Viorica Dancila a anuntat, miercuri, ca vor fi alocate 43 de milioane de euro, din fonduri europene si din bugetul national, pentru ajutorarea crescatorilor de porci afectati de pesta porcina.

Olandezii fac presiuni uriase pentru a prelua Portul Constanta: O brigada de turisti monitorizeaza de pe ambarcatiunile personale activitatea din zona

Olanda face presiuni tot mai puternice pentru a prelua de la statul roman controlul asupra Portului Constanta. Jurnalistul Catalin Tache arata ca dupa ce premierul olandez Mark Rutte a umilit-o pe Viorica.

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Vesti teribile pentru proprietarii a trei milioane de masini din Romania. Cat mai pot circula...

Tot mai multe tari vest europene au impus sau intentioneaza sa impuna restrictii pentru masinile care merg cu motorina. Comisia Europeana ar putea sesiza Curtea Europeana de Justitie in cazul Romaniei.

Vesti bune pentru aceasta categorie de pensionari. Iohannis a semnat decretul

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea Ordonantei Guvernului 105/1999 privind acordarea unor drepturi persoanelor persecutate de catre regimurile.

Mai mult de jumatate dintre romani vor sa isi schimbe jobul in urmatorul an

Peste 60% dintre angajatii romani planuiesc sa-si schimbe jobul in urmatorul an, publicarea salariilor, feedback-ul dupa interviuri si durata proceselor de recrutare fiind principalele reprosuri pe care le primesc angajatorii romani, potrivit unui.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )