Libnet.ro
UNICEF

07:15

Vesti bune pentru toti romani! Cum isi vor putea cumpara vechime pentru pensie. Ce trebuie sa faci

Playtech Playtech,
Vesti bune pentru toti romani! Cum isi vor putea cumpara vechime pentru pensie. Ce trebuie sa faci

Pensiile in Romania sunt subiect de dezbateri electorale, populiste si obiect al multor Ordonante de Urgenta, iesite pe banda rulanta. Chiar daca un roman este sau nu in campul muncii, isi poate cumpara anii de pensie, conform noii legislatii. Un tanar angajat in 2019 poate echivala anii de studii ca vechime la pensie Asa cum . continuă pe Playtech

Vesti bune pentru toti romanii! Ce se intampla de maine, 9 septembrie, pe aeroportul Henri Coanda

Vesti noi pe care trebuie sa le ia la cunostinta toti romanii! Ce urmeaza sa se intample de maine, 9 septembrie? Se elimina o obligativitate pe aeroportul Henri Coanda. Pasagerii nu au mai patit asta. Vesti bune pentru romani! Ce se intampla pe aeroportul Henri Coanda de maine, 9 septembrie Aeroportul Henri Coanda elimina o .

Vesti bune pentru soferi! Detaliul care te scapa de amenda, in trafic. Toti romanii cu permis trebuie sa afle asta

Un act normativ ce a fost publicat in Monitorul Oficial a modificat legislatia astfel incat soferii sa poata arata politistului asigurarea chiar si pe telefon. Acesta este detaliul care poate scapa multi soferi de amenda. Vesti bune. Detaliul care ii scapa pe soferi de amenda, in trafic. Toti romanii care au permis trebuie sa stie .

Vesti proaste pentru toti romanii! Boala grava cu care tara noastra se confrunta chiar acum. Atentie mare!

Dupa ce in 2018 romanii s-au confruntat cu pesta porcina africana si au ramas fara animale, iar sfarsitul lui 2019 a venit cu criza virusului SARS-CoV-2, care a facut victime in randul oamenilor si inca face, se pare ca anul 2020 va fi marcat de o noua situatie alarmanta, exceptand pandemia. Romania, Polonia si Ungaria .

Citu: Vesti bune pentru romani si foarte proaste pentru socialisti si trompetele lor! Rata inflatiei este la 2,7% in august 2020 fata de 4,1% in august 2019

Ministrul Finantelor Florin Citu, comenteaza, intr-o postare pe Facebook, scaderea ratei inflatiei, anuntata joi de INS, afirmand ca acestea sunt vesti bune pentru romani si foarte proaste pentru socialisti si trompetele lor, ceea ce inseamna ca Guvernul PNL a gestionat foarte bine aceasta perioada de criza in conditii extrem de dificile si ca PNL a scos Romania din topul rusinii in UE.

Citu, dupa anuntul INS privind prabusirea PIB cu 12%: Vesti bune pentru economie. Salariile au crescut in cea mai mare criza din ultima suta de ani

Ministrul Finantelor Florin Citu afirma, dupa ce INS a anuntat ca PIB a scazut cu 12,3% fata de trimestrul 1, ca vestle din economie sunt bune, in contextul celei mai mari crize economice din ultima suta de ani si ca injectia de lichiditate a functionat perfect.

Vesti bune de la MAI! Cum te poti angaja la ei. Cate posturi vacante exista acum

Dupa ce Sindicatul Politistilor Europeni a contracarat initiativa Ministerului Afacerilor Interne, Camera deputatilor a decis ca pe durata starii de urgenta se vor putea organiza concursuri pentru ocuparea de posturi vacante. Cum te poti angaja la MAI si cate posturi vacante sunt libere Sindicatul Europol anunta ca, dupa prabusirea de saptamana trecuta cand Ministerul Afacerilor .

Ministrul Florin Citu: Vesti bune din economie! Nu cred ca sunt multe tari care pot arata o astfel de performanta!

Ministrul Finantelor, Florin Citu, vine cu vesti bune din economie, in contextul celei mai mari crize economice din ultima suta de ani. Acesta sustine ca injectia de lichiditate in economie a functionat perfect si trebuie continuata.

Atentie, parinti! Ce riscati sa patiti daca nu va lasati copii la scoala. Avertisment pentru toti romanii

Pana in clasa a X-a, parintii sunt obligati sa isi trimita copii la scoala, in cazul in care refuza, ei pot fi sanctionati. in ce conditii pot fi sanctionati parintii daca nu vor sa-si trimita copii la scoala in perioada pandemiei. Ce risca parintii care nu vor sa-si lase copii la scoala Multi dintre parinti .

iti parchezi masina in fata blocului? Avertismentul emis de Politie pentru toti romanii! Atentie mare

Politia avertizeaza romanii care isi parcheaza masinile in fata blocului. Acestia pot avea neplaceri. Este vorba de un fenomen care a luat amploare in Romania. Ce avertizeaza politia. Ce poti pati daca parchezi masina in fata blocului Fenomenul de furt a luat amploare si romanii se pot trezi fara o anumita piesa de la masina.

Unul din trei romani abia isi duce traiul de zi cu zi. Cati bani spun ca le-ar trebui

Unul din trei romani abia isi duce traiul de zi cu zi, arata o cercetare statistica privind conditiile de viata ale populatiei, publicata de Institutul National de Statistica INS).

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )