Libnet.ro
UNICEF

10:30

Vesti proaste pentru toti romanii! Boala grava cu care tara noastra se confrunta chiar acum. Atentie mare!

Playtech Playtech,
Vesti proaste pentru toti romanii! Boala grava cu care tara noastra se confrunta chiar acum. Atentie mare!

Dupa ce in 2018 romanii s-au confruntat cu pesta porcina africana si au ramas fara animale, iar sfarsitul lui 2019 a venit cu criza virusului SARS-CoV-2, care a facut victime in randul oamenilor si inca face, se pare ca anul 2020 va fi marcat de o noua situatie alarmanta, exceptand pandemia. Romania, Polonia si Ungaria . continuă pe Playtech

Vesti bune pentru toti romanii! Ce se intampla de maine, 9 septembrie, pe aeroportul Henri Coanda

Vesti noi pe care trebuie sa le ia la cunostinta toti romanii! Ce urmeaza sa se intample de maine, 9 septembrie? Se elimina o obligativitate pe aeroportul Henri Coanda. Pasagerii nu au mai patit asta. Vesti bune pentru romani! Ce se intampla pe aeroportul Henri Coanda de maine, 9 septembrie Aeroportul Henri Coanda elimina o .

Vesti bune pentru toti romani! Cum isi vor putea cumpara vechime pentru pensie. Ce trebuie sa faci

Pensiile in Romania sunt subiect de dezbateri electorale, populiste si obiect al multor Ordonante de Urgenta, iesite pe banda rulanta. Chiar daca un roman este sau nu in campul muncii, isi poate cumpara anii de pensie, conform noii legislatii. Un tanar angajat in 2019 poate echivala anii de studii ca vechime la pensie Asa cum .

iti parchezi masina in fata blocului? Avertismentul emis de Politie pentru toti romanii! Atentie mare

Politia avertizeaza romanii care isi parcheaza masinile in fata blocului. Acestia pot avea neplaceri. Este vorba de un fenomen care a luat amploare in Romania. Ce avertizeaza politia. Ce poti pati daca parchezi masina in fata blocului Fenomenul de furt a luat amploare si romanii se pot trezi fara o anumita piesa de la masina.

Cat costa hainele facute de Dana Budeanu. Creatiile ei au preturi astronomice, nu sunt pentru toti romanii!

Cine este Dana Budeanu? Ei bine, este greu de crezut ca in Romania mai exista cineva care nu a auzit de numele ei, care, in ultimele luni, este pe buzele tututor. Lucrurile sunt simple: pe Dana Budeanu fie o iubesti, fie o urasti, pentru ca nu exista cale de mijloc. Nu poti spune: imi place .

Atentie, parinti! Ce riscati sa patiti daca nu va lasati copii la scoala. Avertisment pentru toti romanii

Pana in clasa a X-a, parintii sunt obligati sa isi trimita copii la scoala, in cazul in care refuza, ei pot fi sanctionati. in ce conditii pot fi sanctionati parintii daca nu vor sa-si trimita copii la scoala in perioada pandemiei. Ce risca parintii care nu vor sa-si lase copii la scoala Multi dintre parinti .

Lidl tocmai a facut anuntul: surpriza de proportii pentru toti romanii care viziteaza magazinul

Lidl are o strategie agresiva de extindere in 2020. Cel mai nou anunt e despre un magazin pe care il va inaugura pe 10 septembrie. Surpriza e ce se gaseste in parcare. Pe 10 septembrie, Lidl.

Vesti bune pentru soferi! Detaliul care te scapa de amenda, in trafic. Toti romanii cu permis trebuie sa afle asta

Un act normativ ce a fost publicat in Monitorul Oficial a modificat legislatia astfel incat soferii sa poata arata politistului asigurarea chiar si pe telefon. Acesta este detaliul care poate scapa multi soferi de amenda. Vesti bune. Detaliul care ii scapa pe soferi de amenda, in trafic. Toti romanii care au permis trebuie sa stie .

Vesti proaste: se inchid restaurantele, cafenelele si jocurile de noroc. Unde se impun aceste noi restrictii

Aceasta pandemie generata de noul coronavirus a dat peste cap intreaga societate romaneasca. Efectele crizei se vad in toate ramurile economie, dar cea mai afectata a fost industria HoReCa. Se inchid restaurantele, cafenelele si jocurile de noroc Conform noilor reglementari, in timp de pandemie, date de Guvern sitransferate catre Consiliile locale, referitoare la deschiderea sau .

Alimentul care va fi interzis in Romania. Toti romanii il consuma pentru ca e ieftin, dar nu stiu cat rau le face, de fapt

Schimbare importanta in industria alimentara din Romania! Un aliment va fi interzis in Romania. Toti romanii il consuma, insa habar nu au cat rau le poate face. Mai multe alimente, interzise in Romania Un proiect de lege al senatorului USR Adrian Wiener a trecut de Camera Deputatilor si prevede schimbari importante in industria alimentara din .

Ireal! Cum pierde Romania 6,5 miliarde de euro pe an. Toti romanii care platesc taxe sunt furiosi

S-a aflat cum pierde Romania 6,5 miliarde de euro pe an, iar asta i-a infuriat pe toti romanii. Romania a pierdut 6,595 miliarde euro in 2018 prin neincasarea unor venituri reprezentand taxa pe valoarea adaugata TVA), dupa cum arata unui studiu privind deficitul de incasare a TVA publicat ieri de Comisia Europeana. Romania a pierdut .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )