Libnet.ro
UNICEF

19:46

Cel mai toxic produs pe care toti romanii il cumpara din magazine. Atentie maxima

Playtech Playtech,
Cel mai toxic produs pe care toti romanii il cumpara din magazine. Atentie maxima

Acesta este cel mai toxic produs pe care foarte multi romanii il cumpara din magazine si il consuma regulat. Potrivit ultimelor studii din domeniu, consumul regulat de alimente din cutii de conserve creste nivelul de bisfenol A, o substanta organica care este foarte daunatoare pentru organismul uman. Acest produs este foarte toxic pentru organism, dar . continuă pe Playtech

De ce nu trebuie sa tii telefonul mobil in dormitor. Toti romanii fac aceasta greseala majora

Telefonul mobil a devenit un accesoriu la care oamenii nu renunta usor, ba chiar multi dintre ei il iau atunci cand merg la culcare, lucru care ii poate expune multor probleme de sanatate. Potrivit unor studii de specialitate, spatiul de odihna nu este compabilit cu telefonul mobil. Specialistii recomanda sa nu mai tii telefonul mobil .

Greseala pe care o fac toti romanii la micul dejun. Cand se bea cafeaua, de fapt

Ne ajuta sa ne trezim dimineata, ne da energie si ne incanta papilele gustative. Din pacate, putini sunt cei care stiu cand se bea, de fapt, cafeaua. Toti romanii fac aceasta greseala la micul dejun. Iata ce spun specialistii! Momentul perfect pentru a bea cafeaua Daca obisnuiesti sa bei cafea imediat ce te-ai trezit pentru .

Ce comoara a fost descoperita in Romania. Era ascunsa intr-o comuna uitata de mai toti romanii

Romania este o tara plina de mistere. Exista locuri magice unde oamenii duc mai departe infricosatoarele povesti cu strigoi, moroi si iele, iar, daca ar fi sa privim partea materialista a lucrurilor, in tara noastra exista cu certitudine comori ascunse. Curate sau necurate, ies astazi la iveala, dupa mii de ani, si ne adancesc in .

Andra, mesaj pentru toti romanii in noua piesa, lansata chiar azi. Ce le-a transmis

Andra a lansat astazi piesa Barcelona, pe care le-o dedica din plin fanilor sai. La cateva ore de la lansare, piesa are aproximativ 20. 000 de vizualizari pe YouTube. Andra, mesaj pentru toti romanii in noua piesa, lansata chiar azi Cu aceata ocazie, Andra a transmis si un mesaj pe contul ei de Instagram. Hai sa .

LIDL Romania, surpriza colosala pentru clienti. Anuntul oficial pentru toti romanii

LIDL Romania vine cu un anunt incredibil pentru toti clientii sai. Iata care este marea surpriza pentru toti clientii din Romania si Europa. LIDL Romania, surpriza colosala pentru clienti LIDL vine cu o surpriza cu adevarat senzationala pentru clientii sai din toata tara, una de care toata lumea s-ar putea bucura. Dupa cum bine stiti, .

Andra, un mesaj pentru toti romanii: Faceti-va bagajele si hai Va invit sa zburam, sa vedem lumea intreaga (VIDEO)

Andra a lansat joi piesa Barcelona, melodie pe care o dedica tuturor fanilor sai. Cantareata a transmis un mesaj emotionant pe contul sau de Instagram, prin care ii indeamna pe toti romanii sa o.

Gica Hagi a facut marele anunt pe care toti suporterii il asteptau: Ma intorc!

A trecut aproape trei luni de cand Gheorghe Hagi nu mai este antrenor la Viitorul. La inceputul lunii august, Regele a decis sa faca un pas in spate si sa renunte la functia de antrenor. S-a concentrat pe munca la academia sa de fotbal si spera sa scoata noi talente in cel mai scurt timp.

Zodiile care fac cel mai mult rau. Nu se gandesc la alti oameni

Astrologii au detectat zodiile care fac cel mai mult rau. Nu se gandesc la alti oameni. Toti avem o latura intunecata impletita cu alta luminoasa, dau unii nativi au o inclinatie mai mult spre cea negativa. Acestea sunt zodiile cele mai malefice. Nu tin cont de oameni sub nicio forma Astrologii au anuntat care sunt .

Greselile pe care toti soferii romani le fac la volan. Atentie, toate 10 va aduc amenzi colosale!

Soferii romani sunt deseori neatenti, iar asta le aduce mustrari pe banda rulanta chiar si din cauza unor greseli banale pe care le fac in trafic. Top cele mai simple erori ale conducatorilor auto care ii fac sa scoata bani grei din buzunare. Greseli banale ale soferilor. Platesc scump in urma acestora Neatentia iti poate .

Ludovic Orban, explicatia oficiala pe care toti parintii o asteptau. De ce functioneaza cresele si afterschool-urile in scenariul rosu

Premierul Ludovic Orban a elucidat in aceasta dimineata dilema functionarii creselor si a afterschool-urilor, in ciuda faptului ca gradinitele si scolile s-au inchis. Pe langa informatia ca aceste institutii nu se afla in controlul Ministerului Educatiei, premierul a venit cu un argument nou, care ar putea avea sens in ochii parintilor nemultumiti de aceste decizii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )