Libnet.ro
UNICEF

19:45

VESTI BUNE de la resedinta din Elvetia! in ce STARE se afla iN ACESTE MOMENTE Regele Mihai! Familia a spus TOT

B1 B1,
VESTI BUNE de la resedinta din Elvetia! in ce STARE se afla iN ACESTE MOMENTE Regele Mihai! Familia a spus TOT

In ultimele zile s-a spus ca Regele Mihai nu este deloc intr-o stare buna, este foarte slabit si depune eforturi uriase sa mai reziste bolii. Aceste afirmatii au fost facute de catre cei din fa. continuă pe B1

Vesti bune de la resedinta din Elvetia a Regelui Mihai!

In ultimele zile s-a spus ca Regele Mihai nu este deloc intr-o stare buna, este foarte slabit si depune eforturi uriase sa mai reziste bolii. Aceste afirmatii au fost facute de catre cei din fa.

Casa Regala: Regele Mihai, in stare de suferinta la resedinta sa din Elvetia, de ziua sa onomastica

Regele Mihai I se afla 'in stare de suferinta' la resedinta din Elvetia, alaturi de principesa Margareta si de principele Radu, cu ocazia marii sarbatori a Sfintilor Mihail si Gavriil, a anuntat miercuri Casa Regala. Potrivit sursei citate, nu va exista niciun eveniment organizat la resedinta, cu prilejul sarbatorii.

Casa Regala il acuza pe nepotul Regelui Mihai, Nicolae Medforth-Mills, ca a incercat sa intre cu forta in resedinta din Elvetia: A agresat fizic si verbal trei persoane

Casa Regala il acuza pe nepotul Regelui Mihai, Nicolae Medforth-Mills, de o tentativa de violare a domiciliului majestatii sale din Elvetia, motiv pentru care a depus o plangere la politia elvetiana.

Regele Mihai, in stare de suferinta de ziua numelui

Regele Mihai I se afla in stare de suferinta la resedinta din Elvetia, alaturi de principesa Margareta si de principele Radu, cu ocazia marii sarbatori a Sfintilor Mihail si Gavriil, anunta Casa Regala. Potrivit acesteia, nu va exista niciun eveniment organizat la resedinta, cu ocazia marii sarbatori.

Vesti bune pentru ministrul Daea. Oile recunosc oamenii

Daca cineva te-ar ruga sa-i indici o anumita oaie dintr-o turma, ai fi pus in dificultate. Este timpul sa te simti rusinat, pentru ca se pare ca oile sunt, de fapt, foarte bune la recunoasterea fetelor umane. Oamenii de.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )