Libnet.ro
UNICEF

01:05

Regele Mihai, in stare de suferinta de ziua numelui

România Liberă România Liberă,
Regele Mihai, in stare de suferinta de ziua numelui

Regele Mihai I se afla in stare de suferinta la resedinta din Elvetia, alaturi de principesa Margareta si de principele Radu, cu ocazia marii sarbatori a Sfintilor Mihail si Gavriil, anunta Casa Regala. Potrivit acesteia, nu va exista niciun eveniment organizat la resedinta, cu ocazia marii sarbatori. continuă pe România Liberă

Casa Regala: Regele Mihai, in stare de suferinta la resedinta sa din Elvetia, de ziua sa onomastica

Regele Mihai I se afla 'in stare de suferinta' la resedinta din Elvetia, alaturi de principesa Margareta si de principele Radu, cu ocazia marii sarbatori a Sfintilor Mihail si Gavriil, a anuntat miercuri Casa Regala. Potrivit sursei citate, nu va exista niciun eveniment organizat la resedinta, cu prilejul sarbatorii.

Casa Regala: Marea sarbatoare a Sfintilor Mihail si Gavriil il gaseste pe Majestatea Sa Regele Mihai in stare de suferinta. Monarhul, impartasit marti seara

Casa Regala a Romaniei anunta miercuri ca sarbatoarea Sfintilor Mihail si Gavriil il gaseste pe Majestatea Sa Regele Mihai in stare de suferinta. De asemenea, precizeaza ca regele Mihai a fost impartasit marti de un trimis al iPS Mitropolitului Iosif al Europei Occidentale si Meridionale.

Regele Mihai. Detaliul cumplit din comunicatul Familiei Regale despre starea de sanatate a Regelui Mihai

Regele Mihai. Familia Regala a Romaniei a comunicat ca Regele Mihai este in stare de suferinta, iar marti seara acesta a avut parte de sfanta impartasanie. Aseara marti seara.

Regele Mihai, in stare grava

Starea generala de sanatate a Regelui Mihai s-a agravat in ultimele ore, a anuntat Casa Regala a Romaniei, care precizeaza ca Principesa Margareta si Principele Radu au plecat duminica seara de urgenta in Elvetia, imediat dupa ce starea regelui s-a agravat.

Ce avere are, de fapt, Regele Mihai si cati bani incaseaza lunar de la stat

La 96 de ani, Regele Mihai are grave probleme de sanatate. Starea sa generala s-a agravat si prezinta o slabiciune accentuata, cu o scadere semnificativa a rezistentei, anunta Casa Regala, care precizeaza.

BATAIE la Casa Regala! Principele Nicolae ar fi fortat usa casei din Elvetia pentru a-l vedea pe Regele Mihai. O persoana a fost ranita

Scandal urias la Casa Regala a Romaniei, in contextul agravarii starii de sanatate a Regelui Mihai. Potrivit membrilor familiei, fostul principe Nicolae ar fi incercat sa intre cu forta.

Casa Regala, anunt de ultima ora: Regele Mihai a fost impartasit

Casa Regala a oferit noi informatii despre starea de sanatatate Regelul Mihai, precizand intr-un comunicat ca sarbatoarea Sf. Mihail si Gavril, ocazie in care monarhul isi sarbatorea.

Rugaciune pentru Regele Mihai I la Cluj

Monarhistii clujeni se vor ruga pentru sanatatea Regelui Mihai I al Romaniei. Momentul de rugaciune va avea loc marti, de la ora 18. 00, la catedrala greco-catolica Schimbarea la Fata.

Mesaj trist, dar emotionant despre Regele Mihai: SFARSITUL... Noi, muritorii de rand, ne vom desparti de Cel mai vrednic dintre romani (FOTO)

Postare emotionanta a jurnalistului Doru Braia, un apropiat al monarhiei din Romania, in contextul anuntului Casei Regale privind starea de sanatate precara a Regelui Mihai. Detalii AICI) Redam.

Ultima ora: Din pacate, Casa Regala tocmai a facut anuntul TRIST! Regele Mihai ...

Starea generala a Regelui Mihai s-a agravat si prezinta o slabiciune accentuata, cu o scadere semnificativa a rezistentei, a anuntat Casa Regala. Principesa Margareta a plecat de urgenta in Elvetia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )