Libnet.ro
UNICEF

00:07

VESTI EXCELENTE pentru ROMANI: VA FI o noua MINIVACANTA! VESTEA pe care TOATA LUMEA o ASTEPTA

B1 B1,
VESTI EXCELENTE pentru ROMANI: VA FI o noua MINIVACANTA! VESTEA pe care TOATA LUMEA o ASTEPTA

Vesti excelente pentru romani! Anul viitor vor fi14 zile libere de la stat. Mai mult, exista posibilitatea ca guvernul sa suplimenteze aceste perioade, in functie de modul in care cad sarbatorile. continuă pe B1

E LEGE! Barbatii pot iesi la PENSIE la 50 de ani, iar femeile la 48! VESTI EXCELENTE pentru romani

Vesti excelente pentru romani! Iata cum vei putea iesi la pensie mai devreme! CUTREMUR MONDEN! GINA PISTOL A FUGIT CU UN ALT BARBAT! TOCMAI SI-A LUAT ADIO DE LA SMILEY GALERIE FOTO) Potrivit.

Vesti bune pentru romani. Tarom reduce tarifele la aceste zboruri

Compania TAROM ofera, in perioada 15-20 octombrie, tarife reduse la zborurile catre anumite destinatii pentru cei care vor sa calatoreasca in perioada 1 noiembrie - 14 decembrie 2019 si 11 ianuarie - 31 martie.

Cristian Tudor Popescu are VESTI PROASTE pentru toti romanii, dupa ce a citit stenogramele PSD

Cristian Tudor Popescu a citit stenogramele sedintelor PSD si a ajuns la o concluzie infioratoare pentru romani. CTP este de parere ca a lecturat dialoguri din congresul animalelor mecanice. in.

RAPORT CBRE PENTRU PRIMELE NOUA LUNI DIN AN, Volumul investitiilor imobiliare din tara noastra a depasit 585 milioane euro

Daniela Boca, CBRE: in ultimul trimestru din 2019, volumul tranzactionat ar urma sa urce cu 42%, putand ajunge la 1 miliard de euro * Gijs Klomp, CBRE: Niciodata nu a fost atata interes pentru Romania, precum in prezent, sunt sanse mari ca in urmatoarele 24 de luni sa vina si la noi jucatori traditionali, prezenti deja in Europa Centrala si de Est, care sa schimbe reputatia pietei noastre si preturile Volumul investitiilor imobiliare din tara noastra a depasit, in primele noua luni ale anului curent valoarea de 585 milioane de euro, arata cel mai recent raport de research al CBRE, potrivit caruia in ultimul trimestru din 2019 volumul tranzactionat ar urma sa se majoreze cu 42%, putand atinge pragul de 1 miliard de euro daca tranzactiile aflate in desfasurare, in prezent, vor fi semnate.

Klaus Iohannis, mesaj pentru romani: Prezenta la vot in numar mare este esentiala pentru a avea o tara fara PSD

Presedintele Klaus Iohannis afirma intr-un mesaj transmis pe Facebook ca adevarata schimbare in Romania vine prin votul tuturor romanilor care cred in democratie, libertate, stat de drept, valori.

Veste buna pentru romani. Noi medicamente au fost introduse pe lista compensatelor. Anuntul facut de Ministerul Sanatatii

Noi medicamente inovative au fost introduse in lista medicamentelor compensate si gratuite pentru pacientii cu afectiuni cronice. Anuntul a fost facut de Ministerul Sanatatii, pe contul de Facebook. La.

Klaus Iohannis, intalnire cu Orban pentru o noua runda de consultari. Liderul PNL vine cu cinci propuneri pentru fiecare minister

Ludovic Orban ar putea ajunge luni la Cotroceni, pentru o noua runda de consultari cu presedintele Klaus Iohannis. PSD a anuntat deja ca nu va merge nici de aceasta data la discutiile cu presedintele.

Klaus Iohannis, intalnire cu Orban pentru o noua runda de consultari - SURSE

Ludovic Orban ar putea ajunge luni la Cotroceni, pentru o noua runda de consultari cu presedintele Klaus Iohannis. PSD a anuntat deja ca nu va merge nici de aceasta data la discutiile cu presedintele.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )