Libnet.ro
UNICEF

12:30

Vesti bune pentru romani. Tarom reduce tarifele la aceste zboruri

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru romani. Tarom reduce tarifele la aceste zboruri

Compania TAROM ofera, in perioada 15-20 octombrie, tarife reduse la zborurile catre anumite destinatii pentru cei care vor sa calatoreasca in perioada 1 noiembrie - 14 decembrie 2019 si 11 ianuarie - 31 martie. continuă pe Antena3

VESTI EXCELENTE pentru ROMANI: VA FI o noua MINIVACANTA! VESTEA pe care TOATA LUMEA o ASTEPTA

Vesti excelente pentru romani! Anul viitor vor fi14 zile libere de la stat. Mai mult, exista posibilitatea ca guvernul sa suplimenteze aceste perioade, in functie de modul in care cad sarbatorile.

E LEGE! Barbatii pot iesi la PENSIE la 50 de ani, iar femeile la 48! VESTI EXCELENTE pentru romani

Vesti excelente pentru romani! Iata cum vei putea iesi la pensie mai devreme! CUTREMUR MONDEN! GINA PISTOL A FUGIT CU UN ALT BARBAT! TOCMAI SI-A LUAT ADIO DE LA SMILEY GALERIE FOTO) Potrivit.

Cristian Tudor Popescu are VESTI PROASTE pentru toti romanii, dupa ce a citit stenogramele PSD

Cristian Tudor Popescu a citit stenogramele sedintelor PSD si a ajuns la o concluzie infioratoare pentru romani. CTP este de parere ca a lecturat dialoguri din congresul animalelor mecanice. in.

Veste buna pentru romani. Noi medicamente au fost introduse pe lista compensatelor. Anuntul facut de Ministerul Sanatatii

Noi medicamente inovative au fost introduse in lista medicamentelor compensate si gratuite pentru pacientii cu afectiuni cronice. Anuntul a fost facut de Ministerul Sanatatii, pe contul de Facebook. La.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )