Libnet.ro
UNICEF

05:45

Vesti extraordinare pentru bugetari! Ce sporuri vor primi incepand cu anul 2018

Antena3 Antena3,
Vesti extraordinare pentru bugetari! Ce sporuri vor primi incepand cu anul 2018

Vesti bune pentru bugetari! Din 2018, cei din administratia publica, a caror activitate presupune factori de risc, vor fi compensati financiar cu suplimente de pana la 15% din salariul de baza. Potrivit. continuă pe Antena3

Vesti bune pentru romanii care vor sa isi schimbe masina. Anunt important facut de ministrul Mediului

Vesti bune pentru soferi. Programul Rabla va fi suplimentat dupa ce tichetele din luna mai au fost epuizate rapid. Anuntul a fost facut de ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu. Aceasta a spus ca in.

Vesti bune pentru romani. Anul 2018 vine cu un record de zile libere

Vesti bune pentru romani. Anul 2018 vine cu un record de zile libere. Din totalul celor 14 zile declarate libere prin lege, doar trei dintre ele vor pica in weekend, astfel vom avea cel putin 11 zile.

Statele Unite reduc numarul refugiatilor pe care ii vor primi in 2018 la 45.000

Statele Unite ale Americii vor primi cel mult 45. 000 de refugiati din lumea intreaga in 2018, fapt ce ilustreaza prioritatea pe care o acorda Washingtonul securitatii nationale, au afirmat miercuri responsabili guvernamentali sub acoperirea anonimatului pentru AFP, transmite dhnet. be.

Alexandrenii cu venituri reduse vor primi ajutoare de incalzire

Familiile sau persoanele singure cu venituri mici care locuiesc in municipiul Alexandria vor primi si in iarna care urmeaza ajutoare pentru caldura, fie ca folosesc in acest scop energie electrica, energie termica, gaze naturale, combustibili petrolieri sau lemne si carbuni.

Vesti proaste pentru soferi. Se pregateste o noua taxa auto

Vesti proaste pentru soferi. Romania trebuie sa gaseasca o noua taxa auto, din cauza exploziei de importuri de masini second-hand. Casa de consultanta PricewaterhouseCoopers PwC) a transmis, marti, u.

Vesti proaste pentru soferi: Combustibilii se scumpesc din nou. Unele benzinarii au crescut deja pretul

Benzina si motorina se scumpesc, din nou, incepand cu 1 octombrie. Unele benzinarii afiseaza deja preturi de peste 5 lei pe litrul de carburant.

Luna octombrie vine cu schimbari benefice pentru patru zodii. Vor avea noroc pe toate planurile

Luna octombrie vine cu schimbari majore si benefice pentru patru zodii, care vor avea realizari pe toate planurile. Luna octombrie vine cu vesti pune pe plan amoros pentru nativii zodiei Gemeni. Daca pana.

Agricultorii din Gagauzia afectati de ninsori vor primi compensatii

Executivul gagauz a decis sa aloce din fondul de rezerva peste 500 de mii de lei pentru a compensa daunele suferite de intreprinderile agricole din regiune din cauza ninsorilor puternice din 19-21 aprilie a acestui an, transmite IPN.

Vesti importante pentru elevi! Iohannis a semnat decretul

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul pentru promulgarea Legii care prevede decontarea navetei scolare, din bugetul Ministerului Educatiei Nationale, si pentru elevii de nivel liceal care nu pot fi.

Vesti bune pentru elevii de liceu. Presedintele a promulgat legea

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea care prevede decontarea navetei scolare pentru elevii de liceu. Seful statului a semnat, astfel, decretul pentru promulgarea Legii privind aprobarea OUG nr.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )