Libnet.ro
UNICEF

17:00

Vesti importante pentru elevi! Iohannis a semnat decretul

B1 B1,
Vesti importante pentru elevi! Iohannis a semnat decretul

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul pentru promulgarea Legii care prevede decontarea navetei scolare, din bugetul Ministerului Educatiei Nationale, si pentru elevii de nivel liceal care nu pot fi. continuă pe B1

Vesti bune pentru romani. Anul 2018 vine cu un record de zile libere

Vesti bune pentru romani. Anul 2018 vine cu un record de zile libere. Din totalul celor 14 zile declarate libere prin lege, doar trei dintre ele vor pica in weekend, astfel vom avea cel putin 11 zile.

Vesti extraordinare pentru bugetari! Ce sporuri vor primi incepand cu anul 2018

Vesti bune pentru bugetari! Din 2018, cei din administratia publica, a caror activitate presupune factori de risc, vor fi compensati financiar cu suplimente de pana la 15% din salariul de baza. Potrivit.

Vesti bune pentru romanii care vor sa isi schimbe masina. Anunt important facut de ministrul Mediului

Vesti bune pentru soferi. Programul Rabla va fi suplimentat dupa ce tichetele din luna mai au fost epuizate rapid. Anuntul a fost facut de ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu. Aceasta a spus ca in.

Vesti proaste pentru soferi. Se pregateste o noua taxa auto

Vesti proaste pentru soferi. Romania trebuie sa gaseasca o noua taxa auto, din cauza exploziei de importuri de masini second-hand. Casa de consultanta PricewaterhouseCoopers PwC) a transmis, marti, u.

Veste buna pentru elevi si profesori: 5 octombrie, zi libera

Veste buna pentru elevi si profesori. Nici nu a inceput scoala bine ca acestia se vor putea bucura de o noua zi libera. Pentru ca pe 5 octombrie se sarbatoreste Ziua Internationala a Educatiei, nu.

Vesti bune pentru elevii de liceu. Presedintele a promulgat legea

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea care prevede decontarea navetei scolare pentru elevii de liceu. Seful statului a semnat, astfel, decretul pentru promulgarea Legii privind aprobarea OUG nr.

Veste buna pentru elevi. Naveta decontata chiar daca au o scoala in localitate

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi un decret care permite decontarea integrala a transportului elevilor la un liceu din alta localitate, desi exista o unitate de invatamant si in localitatea de domiciliu.

VIDEO. Femeile din Arabia Saudita vor putea sa sofeze. Regele a semnat decretul

Regele Arabiei Saudite a semnat un decret prin care le permite femeilor sa sofeze, decretul urmand sa fie implementat pana in iunie 2018.

Vesti proaste pentru cei care au probleme cu plata ratelor

Legea insolventelor persoanelor fizice a fost amanata pentru a treia oara si trebuie neaparat modificata, a declarat, miercuri, Robert Cazanciuc, presedintele Comisiei juridice din Senat. Daca.

Vesti proaste pentru romani! ANRE: Pretul gazelor pentru consumatorii casnici va creste

Pretul gazelor pentru consumatorii casnici va creste, in medie, cu 6% in al patrulea trimestru al anului, a declarat, marti, Emil Calota, presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Do.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )