Libnet.ro
UNICEF

23:30

Vesti foarte proaste pentru fanii care merg la Festivalul Electric Castle

Antena3 Antena3,
Vesti foarte proaste pentru fanii care merg la Festivalul Electric Castle

Miile de fani care vor sa-si vada artistii favoriti concertand la Electric Castle au mai primit o veste proasta: din cauza ploii mocanesti care a cazut joi toata ziua si care nu se va oprti nici vineri, . continuă pe Antena3

Vesti proaste pentru fanii cantaretei Whitney Houston. Ce decizie au luat medicii pentru fiica ei

Familia cantaretei Whitney Houston a anuntat miercuri ca fiica acesteia, Bobbi Kristina Brown, in varsta de 22 de ani, aflata in coma de mai multe luni, a fost transferata la un centru pentru bolnavi aflati in stadiu terminal, informeaza AFP.

Simona Halep. Vesti foarte bune pentru romanca. Cu cine va juca la Wimbledon

Simona Halep va juca in primul tur cu Jana Cepelova din Slovacia, locul 106 WTA, iar Niculescu o va intalni pe Monica Puig din Puerto Rico, locul 91 WTA. Daca ambele se califica, jucatoarele noastre se vor .

Zece cadouri pentru cei care au luat zece la Evaluarea Nationala

Daca vreti sa rasplatiti performante remarcabile la Evaluarea Nationala, Smuff. ro va ofera cateva idei de cadouri extrem de interesante. in cazul in care cei apropiati au obtinut rezultate de exceptie laEvaluarile Nationale, Smuff. ro va ofera posibilitatea de a-i rasplati pe acestia intr-un mod cat se poate de frumos. De la ceasuri din lemn si pana la [] Zece cadouri pentru cei care au luat zece la Evaluarea Nationala Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Zece cadouri pentru cei care au luat 10 la Evaluarea Nationala

Daca vreti sa rasplatiti performantele remarcabile la Evaluarea Nationala, avemcateva idei de cadouri interesante. in cazul in care elevii din familie au obtinut rezultate de exceptie laEvaluarile Nationale, ne-am gandit sa iti oferim o lista cu cadouri pe care sa le oferi. Este oposibilitatea de a-i rasplati pe acestia intr-un mod cat se poate de [] Zece cadouri pentru cei care au luat 10 la Evaluarea Nationala Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Veste crunta pentru fanii lui Dinamo: Adio Europa in urmatoarele doua sezoane

Tribunalul Bucuresti a stabilit termen pentru 23 septembrie 2015 in dosarul de insolventa al societatii ce adminstreaza FC Dinamo, conform portalului instantelor de judecata, alb-rosii pierzand si.

Proiect de lege: Burse pentru elevii care au obtinut premii scolare

Deputatul Bogdan Diaconu este initiatorul unui proiect de lege depus astazi la Camera Deputatilor, prin care doreste sa acorde burse elevilor care au obtinut premii pe parcursul unui an scolar sau rezultate deosebite la olimpiadele nationale si internationale, arata un comunicat transmis astazi redactiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )