Libnet.ro
UNICEF

17:30

Vesti noi despre starea Regelui Mihai. Anuntul a fost facut de Principesa Margareta

Antena3 Antena3,
Vesti noi despre starea Regelui Mihai. Anuntul a fost facut de Principesa Margareta

Regele Mihai a fost stabilizat in urma cu patru zile, este constient, linistit, reunoaste persoane si pune intrebari, transmite TVR, citand informatii furnizate duminica seara, la resedinta. continuă pe Antena3

Starea Regelui Mihai s-a imbunatatit. Suveranul este constient si vorbeste cu apropiatii

Starea de sanatate a Regelui Mihai s-a imbunatatit, anunta fizioterapeutul Majestatii sale. Suveranul este constient, mananca si vorbeste cu apropiatii, potrivit celor mai recente informatii.

Noi date din Elvetia despre starea de sanatate a Regelui Mihai

Starea de sanatate a Regelui Mihai a fost un subiect care a tinut atentia presei in ultima saptamana dupa ce Casa Regala a anuntat ca aceasta s-a inrautatit, iar Principesa Margareta s-a.

Aparatura medicala si tuburi de oxigen, aduse la resedinta Regelui Mihai. Ce spune medicul fizioterapeut (FOTO)

Vesti bune din Elvetia despre starea de sanatate a Regelui Mihai. Medicul fizioterapeut a declarat ca Majestatea Sa se simte ceva mai bine. La resedinta regala din Elvetia a fost adusa.

Informatii de ultima ora despre starea de sanatate a Regelui Mihai

Jurnalista Sabina Iosub a venit cu ultimele informatii, in exclusivitate, in emisiunea 100 de minute, despre starea de sanatate a Regelui Mihai. Redactorul Antena 3 a declarat ca a stat de vorba cu.

Starea de sanatate a Regelui Mihai s-a stabilizat

Regele Mihai a fost stabilizat in urma cu patru zile, este constient, linistit, reunoaste persoane si pune intrebari, conform informatiilo furnizate de la resedinta de la Aubonne, de catre Principesa Margareta.

Starea de sanatate a Regelui Mihai s-a ameliorat - surse

Starea de sanatate a Regelui Mihai, aflat la resedinta sa din Elvetia, s-a ameliorat, au declarat surse de la Casa Regala citate de Antena 3. Potrivit sursei citate, Regele Mihai mananca si comunica cu cei din jurl sau.

Starea de sanatate a Regelui Mihai s-a ameliorat - TVR

Starea de sanatate a Regelui Mihai s-a ameliorat. Aceasta informatie nu este comunicata ofciial de Casa Regala, dar sunt primite de la trimisul TVR in Elvetia, potrivit televiziunii publice.

Starea de sanatate a Regelui Mihai s-a ameliorat

Starea de sanatate a Regelui Mihai s-a ameliorat, au anuntat surse de la Casa Regala.

Surpriza! Cum poate ajunge la avere nepotul renegat al Regelui Mihai

Avocatul fostului principe Nicolae, Radu Enache, a vorbit, sambata, in exclusivitate in emisiunea News Magazine de la Antena 3, despre miza excluderii nepotului Regelui Mihai din linia de.

Unde se afla acum nepotul Regelui Mihai

Nepotul Regelui Mihai, fostul principe Nicolae, a scapat de acuzatiile de lovire, in urma scandalului de la resedinta din Elvetia a Casei Regale. Informatia a fost dezvaluita, in exclusivitate la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2106 seconds )